DD Tips Örebro 2/2

Publicerad på 2 Feb 2021 - 17:54

DrTrav

DrTrav

2 Feb 2021 - 17:54

DD-tips Örebro Tisdag 2/1

DD-1 6,9,12
DD-2 3,8,5

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Annie Flame kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då stod man för en vass avslutning när man rundade samtliga ute i spåren. Klockan stannade på 15,6 sista varvet. Ikväll är man är man min knappa spetsfavorit och hittar kusk och tränare Markus B Svedberg rätt i volten kommer man sitta i ledningen efter en bit. Får den positionen kommer man streta emot så länge lampan lyser. Till endast 9% som man är streckad på i skrivande stund är man ett givet drag för mig i omgången. Förstahäst.

12 Flavienne Lascaux är ett sexårigt sto som ikväll står med tillägg, hon har en helt annan hårdhet jämfört med konkurrenterna. I den senaste starten blev man ivrig i startmomentet och galopperade. Ikväll förväntas ett lugnare upplägg från start, men att man efter en bit kommer avancera sig framåt. För två starter sedan gick man en stark avslutning på V75 och blev fyra. Hon tål att göra en del jobb själv i loppet och skulle man komma fram hyfsat smärtfritt blir man tuff att stå emot. Men med många hästar framför kan det även strula. Tidig på systemet trots allt.

9 Erin Zet är favorit på V64. Hon gjorde bara fem framträdanden på tävlingsovalen under fjolåret, men visade vid de tillfällena prov på hög kapacitet. Senaste starten gjorde man i November då gick man 11,4 sista 800m. Trots att det är årsdebut ikväll är man en given utmanare till segern. Men från bakspår på startvolten finns det en viss risk för trafikproblem. Men på ren kapacitet blir man ett streck på kvällens system.

Min Vinnare: 6 Annie Flame
Spets efter 500m: 6 Annie Flame
Min Skräll: 12 Flavienne Lascaux
Rankingen A: 6,12,9 B 10,1,8,3,5,13 C 11,7,2,4

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
3 Give Me Ten är en åttaåring som trivs under vinterhalvåret och kommer till dagens start med fin form. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen via 12.5 sista 800m. I den senaste starten fick man positionen rygg på ledaren i ett lopp, man kunde inte rå på den överlägsna vinnaren för dagen, Chapuy, men man höll fint till andraplatsen. Man trivs i ledningen och ikväll är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen kommer man sälja sig dyrt. Förstahäst.

8 Young Da Vici är en sjuåring som lever på sin styrka. Från detta utgångsläge är ett offensivt upplägg att vänta och man räds inte att inta dödspositoinen. Det förväntas bli amerikansk vagn och helstängt huvudlag till dagens start vilket är intressant. Sex av Young Da Vicis totalt nio segrar har kommit över den aktuella distansen. Givet streck på min kupong.

5 Valley Brodde besitter hög kapacitet men det finns lite frågetecken kring formen då det ikväll är årsdebut och man inte har startat sedan början av Oktober. Men tränaren Daniel Redén visar alltid upp hästar i fin författning och de behöver mer sällan än ofta flera lopp i kroppen för att hitta formen. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 3 Give Me Ten
Spets efter 500m: 3 Give Me Ten
Min Skräll: 5 Valley Brodde
Rankingen A 3,8,5 B 2,1,7 C 6,4,10,9

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto