DD Tips Örebro 21/3

Publicerad på 21 Mar 2021 - 11:55

DrTrav

DrTrav

21 Mar 2021 - 11:55

Dagens Dubbel Örebro 21/3

DD-1 1.2.3.5.6.8.9
DD-2 5 Global Bellicosa

7 Rader x 30kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m Auto
2 Cherry Oh Baby känns väldigt intressant till den här starten. I skrivande stund är hästen anmäld med barfota för första gången i karriären och han är väldigt snabb från start. Jag tror att Åke sitter i ledningen tidigt och även om det är tufft motstånd tror jag att det kan räcka hela vägen.

3 Fighter Lady har svarat för två riktigt snabba avslutningar i sina två första starter på svensk mark. Senast vann hon efter en ruggig avslutning och det såg ut som att hästen hade kunnat springa på ett bra tag till. Det är lite tuffare emot den här gången men man rycker dessutom skorna till den här starten och det känns klart intressant.

6 Matilda Cash har pausat lite efter en sämre insats och kommer säkert vara bra direkt efter vila. Hon var fin vid segern i december och skulle det bli lite gasning där framme spurtar hon ner de flesta över upploppet.

8 Raya D.E gillar jag verkligen och även om man trodde att hon skulle vinna direkt i comebacken var hon ändå godkänd som tvåa från dödens med tanke på att det var årsdebut. Det är en häst som har varit fyra i tyska storderbyt och hon borde stå sig väldigt bra i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 3 Fighter Lady
Spets efter 500m: 3 Cherry Oh Baby
Skrällen: 2 Cherry Oh Baby
Rankingen A:3.2.8.6 B:1.5.9 C:7.4.10.11.12

Dagens Dubbel 2 - 2100m Auto
5 Global Bellicosa har förvisso inte startat på tre månader och det är möjligt att det saknas lite innan formen är där hundraprocentigt. Jag blev imponerad över segern i december när hon vann på ett i överlägsen stil efter en offensiv styrning. Jag tror att spetsstriden blir helt avgörande för vem som vinner loppet och som jag läser loppet sänder Goop iväg från början och tar en längd på invändiga Mellby Ivy och från ledningen på Örebrotravet är det en bra chans även om det inte skulle vara någon toppform direkt. Jag spikar.

Motbud.
2 Mellby Ivy känns som det värsta motbudet och skulle han lyckas med att hålla ut favoriten från start ökar såklart segerchansen. Senast debuterade hästen bakom bilen och öppnade snabbt och kunde vinna loppet från ledningen men det såg ändå inte ut som att det fanns allt för mycket krafter kvar i mål. Att hon är anmäld barfota för första gången är såklart intressant och det är möjligt att det kan ge en extra snabbhet från start men mitt scenario är ändå att Goop sitter i spets och det finns risk för att hon får göra jobbet utvändigt den här gången.

Min Vinnare: 5 Global Bellicosa
Spets efter 500m: 5 Global Bellicosa
Skrällen:
Rankingen A: 5 B:2.6.12.10.1.8.13.11.7.15 C:3.9.14

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto