DD Tips Örebro Måndag 15/6

Publicerad på 15 Jun 2020 - 16:43

DrTrav

DrTrav

15 Jun 2020 - 16:43

Dagens Dubbel spelet avgörs på Örebro ikväll. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Örebro Måndag 15/6
DD1: 1,2,3,11
DD2: 6 Forever Melon

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
2 Ferox Brick kom med två raka vinster inför det senaste loppet. Han travade då i ledningen men han fick ge sig på målfoto mot Hidalgo Heldia. Han är kvick från början så det borde kunna bli en bra position här och får han en fin löpning i den främre träffen så är han med och kämpar om en ny seger.

1 Climber var duktig från dödens som trea i ett lopp som vanns av Selected News senast. Intressant vad han kan göra från det här utgångsläget. Blir han inte fast på innerspåret så kan han bli farlig med rätt resa.

11 Revelation avslutade fjolåret med att vinna Svensk Uppfödningslöpning. Han knäckte sitt motstånd från dödens senast. Från det här läget finns det en klar risk att han tvingas göra mycket av grovjobbet igen men så bra som han har varit hittills så kan han bli svår att stå emot.

3 Born Winner blev störd till galopp men han gick okej efteråt och räddade femteplatsen i ett lopp som vanns av Loaded Maria senast. Kan han hålla sig till rätt gångart så tror jag på tidig ledning och från spets så kan det räcka långt här. Barfota runt om för första gången är intressant.

9 Selected News kom med en stark avslutning till en knapp seger senast. Tre vinster på fem starter har det blivit och kan Torbjörn Jansson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan han dyka upp i segerstriden på nytt.

6 Västerbo Cobber gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Rally Idolen senast. Får han ett lopp på rulle så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 2 B 1,11,3,9,6 C 7,10,4,5,8

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
6 Forever Melon är startsnabb och har tagit de flesta av vinsterna hittills från ledningen. Här tror jag Örjan Kihlström som hoppar upp i vagnen den här gången kan nå spets igen och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det bli en ny seger. Blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

9 Usain Tilly inledde karriären med tre raka segrar. I årets enda start så slutade det med ett galoppmisslyckande. Det är ingen fördel med bakspår för honom då han är snabb iväg. Kan han hålla ihop aktionen nu så kan han duga en bit mot det här motståndet.

12 Kensington Bros var väldigt duktig när han segrade från ledningen näst senast. I den efterföljande starten gick det inte lika bra för då försvann han med en tidig galopp. Får han hjälp med tempot och lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

8 Global Badman kommer från en färsk seger. Den togs sedan han nått ledningen i ett tidigt skede. Svårare att nå spets från det här läget men med lite klaff så är han inte borta.

4 Furies Rain gav ett fint formbesked vid vinsten i den senaste starten fast det var inte många hästar med i det loppet. Kan Peter Untersteiner som sitter i sulkyn här få till en bra styrning så kan han nypa en god placering igen.

1 Fire Piston är snabb ut och bör få en fin resa härifrån. Får han smyga med på innerspår så är han med och tampas om en finalplats.

2 Vici Volantes har inte visat något extra i årets båda starter. Barfota runt om för första gången nu kan dock lyfta honom en del.

3 Unique Apollo travade i dödens och höll klart bra som trea bakom Gipsy De Chamant som vann från spets. Slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 6 B 9,12,8,4,1,2,3 C 10,5,11,7

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto