DD Tips Örebro Tisdag 6/10

Publicerad på 6 Okt 2020 - 14:57

DrTrav

DrTrav

6 Okt 2020 - 14:57

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll i Örebro. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Örebro Tisdag 6/10
DD1: 3,10
DD2: 4,5,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
10 Hoboken Am stod med fem segrar på lika många starter inför den senaste starten i Svenskt Trav-Oaks. Hon fick då vandra först i andraspår men hon gjorde det bra och knäckte ledaren och hon var på väg mot en ny seger men Eagle Eye Sherry kom med en vass spurt och slog av henne till seger kort före mål så det slutade med en andraplats. Bakspår nu men klaffar det med löpningsförloppet så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

3 Beauty Kronos gick i ledningen i Oaks-finalen senast. Hon tappade dock stilen och galopperade bort sina möjligheter ur den sista svängen. Hon är snabb iväg och kommer hon till ledningen utan att behöva bruka för mycket krafter så kan hon få sin revansch här.

1 Honey Mearas hängde med godkänt som trea efter att ha gått i dödens på Barbro Kronos som vann från ledningen senast. Innerspåret är inte optimalt för hon kan knappast hålla ledningen men blir inte spåret en fälla här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

2 You Could Be Mine startade från ett uselt läge senast men hon avslutade ändå klart godkänt i skymundan som femma i ett lopp som vanns av Barbro Kronos. Bättre läge nu för hon är kvick iväg och får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara långt framme.

8 Sayonara har två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Hon avslutade starkt senast och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Ester Wibb. Från det här läget behöver hon en del tur men med lite klaff så gör hon inte bort sig.

7 Circus tog en fin fjärdeplats i Oaks-finalen senast. Löser det sig med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter här men det kan bli tufft att räcka hela vägen till en seger.

Ranking DD-1: A 10,3 B 1,2,8,7,11,12,9 C 5,6,4

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
4 Mister Hercules har vunnit fem av sju starter hittills i karriären. Han orkade inte från dödens i uttagningsloppet till Kriteriet och kom i mål som fyra bakom Henry Flyer Sisu som spurtade in till seger då. Han kan öppna fort vid laddning så här tror jag att det kan bli spets. Kommer han till täten smärtfritt så kan det räcka långt här.

9 Henry Flyer Sisu gjorde det bra vid försök och final till Kriteriet. Han vann uttagningsloppet efter en stark avslutning och i den efterföljande finalen så gick han starkt till slut men Brambling som vann före San Moteur blev för svåra att nå så det blev en tredjeplats. Med de rätta ryggarna att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

5 Hennessy Am var duktig när han vann den korta E3 finalen från dödens näst senast. Han missade Kriteriefinalen efter en tredjeplats i försöket senast. Hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han det vara läge för en ny seger.

3 Bandido Gar kommer med fem segrar på de sex senaste starterna. Han utvecklas för varje start han gör. Nu är det riktigt tufft motstånd och han har inte stött på hästar av den kalibern tidigare men får han en fin löpning i den främre träffen så gör han inte bort sig.

11 Bank Wise As kommer till den här starten med två raka vinster. Tråkigt läge nu men med lite klaff och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 4,9,5 B 3,11,6,7 C 1,10,12,2

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto