DD Tips Örebro Torsdag 13/2

Publicerad på 13 Feb 2020 - 14:28

DrTrav

DrTrav

13 Feb 2020 - 14:28

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Örebro och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Örebro Torsdag 13/2
DD1: 2,4,10
DD2: 1,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
10 Athos Race gjorde det bra vid den senaste vinsten för tre starter sedan. Efter det har han varit ute i två raka V75 lopp utan några större framgångar. Här är det årsdebut men han besitter gott kunnande och kan Åke Lindblom som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och kan då blanda sig i segerstriden här.

2 Han Herred har inte vunnit på länge. Senast gjorde han sin andra start för sin nuvarande tränare Reijo Liljendahl och då var han inte långt ifrån segern efter att ha fått en bra löpning på innerspår bakom en rusande Vacqueyras i ledningen så vreds han ut när ledarhästen tröttnade på upploppet men kunde inte stå emot Weekend Fun den sista biten. Nedstruken till innerspår nu men med ett bra lopp i den främre träffen här så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

4 Peder Mykla var ute i ett litet fält på Momarken senast. Då fick han trava i dödens på den ledande Fossens Bonus och kunde inte plocka ner denne och kunde heller inte stå emot en bra avslutande Kick Off Classic som var först i mål. Kan Dagfinn Aarum som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme här.

9 Highspirit är startsnabb så bakspår är ett minus eftersom han är bäst i ledningen och över kort distans. Jag tror han kan ta rygg på en startsnabb Vacqueyras i startögonblicket så kan han nå en bra position så kan han utmana om en framskjuten placering här.

3 Felix V.M. spurtade bra från kön i skymundan och nådde sjätteplatsen i ett lopp som Smokey Herman vann från ledningen senast. Löser det sig med positionerna så duger en liknande spurt här en bra bit mot det här gänget.

11 Wollafur var inte som bäst senast men kan bättre och blir det hård körning där framme så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-1: A 10,2 B 4,9,3 C 11,5,6,8

Dagens Dubbel 2 2100 m Autostart
9 Axl Brown (struken) kommer till den här starten med fin form. Han vann lätt från ledningen näst senast. I den efterföljande starten så tog han över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så höll han klart bra även om han fick se besegrad när en bra spurtande Pirate Broline tog sig förbi kort före mål. Kan Rikard N Skoglund hitta en vettig rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så biter hans avslutning bra till slut.

1 Young King har tre vinster på de fem senaste loppen men också två galoppmisslyckanden. Han är mer stark än snabb så innerspåret här är inte det bästa men om Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

7 Twice Kronos besitter gott kunnande och kommer nu ut i första starten sedan elitloppshelgen ifjol så formen nu är ett frågetecken och han kan nog behöva loppet. Han är startsnabb så vid full laddning från början så kanske Petter Lundberg som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han duga en bit mot det här gänget i comebacken här.

8 Load Relief har inte vunnit sedan augusti ifjol men har gjort rätt bra prestationer på sistone. Dåligt läge här men om det löser sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-2: A 1 B 7,8,10,11,2,4,6 C 3,5,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto