DD Tips Örebro Torsdag 9/7

Publicerad på 9 Jul 2020 - 14:42

DrTrav

DrTrav

9 Jul 2020 - 14:42

Ikväll avgörs Dagens Dubbel-spelet i Örebro. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Örebro Torsdag 9/7
DD1: 2 Fleet Admiral
DD2: 1,2,3,6,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2100 m Autostart
2 Fleet Admiral var duktig vid vinsten i årsdebuten för tre starter sedan. Gången efter det blev voltstart ett problem och han galopperade bort sig direkt. Senast så blev det också en tidig galopp men han kom tillbaka och han fick vandra i dödens det sista varvet men han tröttnade i den sista kurvan och slutade oplacerad. Det har gått en tid nu sedan den insatsen så han har fått ladda batterierna. Trevligt läge så får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en ny seger.

9 Polly Avenue har vunnit åtta av karriärens tolv starter. Med två lopp i kroppen nu så kan hon vara mogen för en ny seger. Får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten.

6 Kaptah spurtade vasst men Van Gogh Z.S. höll undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Det följde han upp med en spetsseger. Hittar Ulf Ohlsson ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden igen.

12 Harley D.E. radade upp segrarna tidigare i våras. Han har galopperat i två av de tre senaste loppen så formen nu är ett frågetecken. Läget nu drar också ner hans möjligheter men med lite klaff så är han inte borta.

5 Jackpot Vrijthout gör tredje starten i Björn Goops regi. Med två genomkörare i kroppen nu så borde han ha gått framåt en del till den här starten och får han ett bra lopp så kan han vara långt framme här.

3 Dallas As spurtade klart godkänt när hon kom in som femma i ett försök i Diamantstoet som Princess S.W. vann från dödens näst senast. Intressant med Jorma Kontio upp för första gången och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen underprestera så kan hon överraska här.

1 Charming Soldier vann ett breddlopp från ledningen senast. Utgångsläget är perfekt och han missar inte ledningen och det låter som att man vill köra i spets och då kan det räcka en bit här fast det kan bli svårt att hålla undan till en ny seger.

Ranking DD-1: A 2,9,6 B 12,5,3,1,11 C 7,10,4

Dagens Dubbel 2 1609 m Autostart
1 Valley Brodde fick ett tufft lopp och han utgick sedan felfri senast. Han har nu fått återhämta sig ett tag efter den insatsen. Han hade innan det misslyckandet tre raka segrar. Han kan öppna fort vid laddning och det kan bli ledningen här men det är inte säkert och når han inte spets så är han sårbar.

3 Smokey Herman gjorde bort sig med galopp senast. Han är snabb iväg så han kan komma till ledningen här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att vinna loppet.

9 Urban Kronos får dras med dåliga lägen. Hittar han en vettig rygg att gå i innan han spelar ut speeden så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

6 Bon Ego var knappt slagen från ledningen av Louie Brodde näst senast. Hon är startsnabb men det är inte säkert att hon kommer till täten den här gången men skulle det lyckas så säljer hon sig dyrt från den positionen.

2 Han Herred har galopperat bort sig två gånger i rad. Han har inte vunnit sedan sommaren 2018 och det är ju ett tag sedan. Läget är bra och skulle han sköta sig nu så kan han slå till med en seger.

12 Ferrari River gjorde det bra som fyra i ett lopp som vanns av Hill Street senast. Från det här läget är han bortlottad men vid överpace så kan han ha vissa möjligheter.

5 All Star vann två lopp kring årsskiftet. Efter har han gjort två starter till utan att visa något extra. Han var inte frisk senast så den starten kan vi glömma. Han har pausat ett tag fast han brukar gå bra direkt efter vila och får han ett passande lopp så kan han vara långt framme även om det kan saknas en del till toppformen.

11 Under The Counter har mest varit ute i monté på sistone. Hon har ett tufft startspår och får nog svårt att nå ända fram till seger.

Ranking DD-2: A 1,3,9 B 6,2,12 C 5,11,7,4,8,10 

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto