DD Tips Östersund 12/6

Publicerad på 12 Jun 2021 - 10:52

DrTrav

DrTrav

12 Jun 2021 - 10:52

DD Tips Östersund Lördag 12/6

DD1: 3,4,10
DD2: 3,8,4

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
3 Upstate Face har verkligen hittat formen på slutet och har stått för två V75 segrar på de tre senaste starterna. För tre starter sedan vann man till synes enkelt från ledningen i fin stil och i den senaste starten som var en Final under Elitloppshelgen vann hann via en rapp avslutning från kön. Upstate Face är allround och har idag fått ett bra utgångsläge. Han är den troliga ledaren i loppet, och från den positionen blir han tuff att plocka ner. Förstahäst.

10 Even’s Cool Boy gjorde det mycket bra i den senaste starten när han krossade sitt motstånd. Han kommer till start med en formkurva som pekar uppåt och löser det sig bara någorlunda från sitt bakspår idag kommer man passera många över upploppet.

Framhåller även 4 Van Gogh Z.S. som kommer med två raka segrar på kontot och har formen på topp. Det är anmält barfota runt om till dagens start vilket är en klar fördel för honom om det blir så i loppet också. Från stallet är man optimistiska och meddelar att Van Gogh Z.S. känns väldigt fin i jobben hemma på gården inför dagens start. Givet streck på kupongen.

Skrällen är 11 Vikens High Yield som senast var ute i en V75 final på Solvalla under Elitloppshelgen. Den dagen var man dock inte som bäst och kunde inget från en fin position i tredje utvändigt. Har efter det fått ny miljö runt sig, då tränaren Robert Bergh flyttat upp hästen till sin gård i Norrland. Kanske kan det få hästen att tända till i dagens start. Ska även eventuellt testas med nytt huvudlag idag vilket är intressant. Till låg procent är det ett streck på kupongen.

Min Vinnare: 3 Upstate Face
Spets efter 500m: 3 Upstate Face
Skrällen: 11 Vikens High Yield
Ranking: A 3,10,4 B 11,9,7,1 C 5,2,8,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Jämtland Stora pris avsluta V75 omgången, och oj vilket startfält vi fått. Loppet på förhand ser väldigt spännande ut.

3 Missle Hill vann säkert i Umeå i den senaste starten och har idag varit den av de betrodda hästarna på förhand som vunnit spårlotten. Han är kvick iväg från start och från bricka tre är man den troliga ledaren av loppet. I den positionen trivs Missle Hill bra och kommer bli svårslagen för sina konkurrenter. Förra året kammade han hem bland annat Jubileumspokalen via en sylvass avslutning. Vilket även betyder att han inte är beroende av ledningen för att vinna dessa typer av lopp. Förstahäst.

8 Hail Mary är Robert Berghs femåring som knappast behöver någon närmare beskrivning. En häst utöver det vanliga som man gärna hade sett i årets Elitlopp. I den senaste starten gjorde han det riktigt bra utvändigt om årets Elitloppssegrare Don Fanucci Zet, men fick se sig besegrad via målfoto. Hail Mary är en världsstjärna som idag fått ett tufft utgångsläge med bricka åtta bakom bilen. Det troliga är att vi kommer få se ett offensivt upplägg direkt från start och har Hail Mary en sån där dag som han kan ha, så kan han vinna detta lopp från utvändigt om ledaren. Givet streck.

Nämner även 4 Brother Bill som var med i samma lopp som Hail Mary och Don Fanucci Zet i den senaste starten, men det blev galopp strax före mållinjen den gången. Men före galoppen plockade han in meter på de två konkurrenterna över hela upploppet. Idag har man fått ett bra utgångsläge och det även första gången med Björn Goop i vagnen, vilket är intressant.

Min Vinnare: 3 Missle Hill
Spets efter 500m: 3 Missle Hill
Skrällen: 4 Brother Bill
Ranking: A 3,8 B 4,1,9,2,7,6 C 10,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto