DD Tips Östersund 15/10

Publicerad på 15 Okt 2020 - 12:58

DrTrav

DrTrav

15 Okt 2020 - 12:58

DD Östersund Torsdag 15/10

DD-1 2.10.11
DD-2 12 Ängsborken

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel-1 2140m Auto

2 Mission Beach är en häst med väldigt högt kunnande som kunde haft betydligt mer pengar på sig sett till sin kapacitet . Senast var man tillbaka efter att ha fått pusta ut lite och gjorde det bra som tvåa efter ett lopp i ledarryggen. Hästen funkar bättre när den får springa på i spets i utan ryggar och här kanske man kan nå dit. Intressant då. Når man inte spets är man lite mer utlämnad och bara en av flera.

10 B.W.T. Devil. vann i överlägsen stil för tre starter sen då man slog duktiga Kantens Rose. Gången efter galopperade man och senast gjorde man det godkänt som trea från ledningen efter att ha fått trava i ett högt tempo hela loppet. Hästen är oöm för positioner och kan vinna detta lopp på flera sätt. Det kan bli lite körning där framme och då är man ett tidigt bud och går det för sakta så tror jag att man söker sig framåt i spåren. Vettig chans.

11 Your Dreamlove är ett rejält sto som har varit ute i tuffa gäng och känns betydligt än raden och är en häst som tål att göra jobbet på egen hand. Hästen vinner inte så ofta men det är för att den har matchats tufft och det är bara en tidsfråga innan hästen vinner lopp igen. Hästen tål som sagt jobb själv men Förhoppningsvis hittar man ryggen på BWT the Devil under slutrundan och då har man en fin chans här tycker jag.

Min Vinnare: 10 B.W.T.Devil
Spets efter 500m : 2 Mission Beach
Skrällen: 11 Your Dreamlove
Rankingen: A:10.2.11.1.3 B:9.4.7.12.6 C.8.5

Dagens Dubbel-2 2140m Auto

12 Ängsborken är en riktig segerstaplare som måste ha toppchans i detta lopp. Hästen gjorde comeback efter 6 månaders frånvaro i sin senaste start och var otroligt fin när hästen vann på ett imponerande sätt. Man spetsade tidigt för att sedan släppa över ledningen. På upploppet kopplade man sedan lätt greppet över starka v75-vinnaren Våler Nikolaj. Detta är en stjärnhäst och är hästen som sist så borde detta vara spel mot ett mål.

Värst emot är 5 Stjärnblomster som inte fått den utveckling man hoppats på pga skadeproblem. Det är ett topp-sto som har vunnit 7/15 starter och som börjar komma igång igen efter skadeproblemen. Senast fullföjde man bra i Sto-SM som fyra efter ett lopp i ryggar och Skulle Ängsborken ha en sämre dag eller komma bort så kan man vinna loppet.

6. Lukas Rauen trivs bra i Sverige och med kusken Magnus A Djuse. Man är försiktigt optimistiska från stallet. Hästen håller toppform och är startsnabb och man tror att hästen kan springa en 1.23-tid här. Gör man det så har Ängsborken inte råd med några misstag från sitt bakspår. Man har startat i Norge mkt på slutet och gjort det bra där och med körspö och Magnus A Djuse nu kan det ge effekt. Pass upp.

Min Vinnare: 12 Ängsborken
Spets efter 500: 6 Lukas Rauen
Skrällen: 6 Lukas Rauen
Rankingen: A:12 B:5.6.4.8.C:10.11.9.3.7.1.2


Lycka till med liret ikväll

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto