DD Tips Östersund 17/12

Publicerad på 17 Dec 2020 - 09:23

DrTrav

DrTrav

17 Dec 2020 - 09:23

Dagens Dubbel Östersund 17/12.

DD-1: 2.7.10
DD-2: 1 Huddlestone

3 rader x 80 kr= 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
Ytterligare ett lågklassigt lopp med orutinerade hästar som vid första anblick ser lite småklurigt ut men jag tycker att det känns som att 2 Foppa har hittat en vettig uppgift här. Man har aldrig vunnit lopp men man har visat klart bättre takter på slutet och gick en stark slutrunda sist. Man blev positionsvinnaren här eftersom man är snabb från start och jag tror att man tidigt sitter i ledning och sedan får man bestämma i den positionen och rinna undan till karriärens första seger. Man har tidigare haft problem med aktionen vilket såklart oroar en aning men det känns som man har fått ordning på den biten och visar man samma form som i sin senaste start ska det vara vettig chans. Jag tog ställning för spik på V64 spelet men på Dagens Dubbel väljer jag att öka på oddset lite och gardera.  

7 Vance Avenue Alma har gjort bra insatser varje gång under sina tre starter i karriären och är värst emot min Spik inom V64. Man har körts snällt varje gång för att köra den sista biten och man siktar nog på att köra i ryggar även denna gång för att försöka avgöra den sista biten. Debut bakom bilen den här gången från spår 7 vilket inte är ultimat såklart men hittar man bara en vettig position så spurtar man ner de flesta över upploppet.

10 Cab Frontline duger också gott i sådan här lopp. Näst senast vann man från ledningen som betrodd i ett billigt lopp och i sin senaste start avslutade man starkt som trea i ett tuffare lopp på Solvalla. Är inte helt att lita på men om man håller sig i trav och det blir lite tempo på loppet så kan man vinna här.

Min Vinnare: 2 Foppas.
Spets efter 500m: 2 Foppa
Skrällen: 10 Cab Frontline
Rankingen: A: 2 B:7.10.11.6.3.9.8 C:1.12.5.4

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
1 Huddlestone blir min andra spik i omgången. Senast var man ute på v86 och jag trodde en del på ekipaget den gången men man var lite utav en besvikelse även om upplägget blev tufft och det var betydligt tuffare motstånd vid den starten. Nu går man ner i klass igen och har hittat en bra uppgift. Den här gången kan man utnyttja startsnabbheten och ta hand om ledningen omgående och från den positionen måste det vara toppchans. Värsta konkurrenterna har lottats till ett bakspår och dom får vara mycket bra om man ska kunna besegra min spik den här gången och jag tvekar faktiskt inte när jag kryssar i singelstrecket och spikar på V64 spelet.

Motbud:
Bakom min spik är det öppet tycker jag. Kapacitetsmässigt är 10 Turmaline Yankee det värsta motbudet men man var direkt dålig i sin senaste start och såg inte alls bra ut i travet. Har gjort starka insatser innan dess och kommer med stor sannolikhet vara bättre den här starten. Gynnas om det skulle bli körning där framme. Ändå ett frågetecken med tanke på senaste insatsen.

4 Whitsun Madonna är alltid vass när man får spara på sin speed till slutet, vilket den har visat i sina två senaste starter. Kan man få ett vettigt lopp i ryggar är man absolut inte ofarlig här men man tål inte att göra så mycket på egen hand och måste få det serverat in i det sista.

2 Topnotch Liss möter säkert några för bra nu men första bike är alltid intressant och kan vara ett skrällbud.

Min Vinnare: 1 Huddlestone
Spets efter 500m: 1 Huddlestone
Skrällen: 2 Topnotch Liss
Rankingen: A:1 B:10.4.2.11.6.7.9.3 C:5.8.12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto