DD Tips Östersund 19/8

Publicerad på 19 Aug 2021 - 11:39

DrTrav

DrTrav

19 Aug 2021 - 11:39

Dagens Dubbel Östersund 19/8

DD-1 2 Lupin Håleryd
DD-2 2.4.11.12.13

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
2 Lupin Håleryd presterade bra under fjolåret och tog fyra segrar och vann bland annat ett V75-lopp i vintras. Hon har varit ifrån tävlandet därefter och haft en del skadeproblem och i sin comeback 18/7 var hon direkt blek och fick startförbud. Man har inte hittat några fel på hästen och tror att det rörde sig om vätskebrist och jag tror att vi kan räkna med en klart bättre insats nu, även om hon såklart är svårbedömd med lång frånvaro och en dålig comeback.
Under normala förutsättningar är det här en lämplig uppgift. med spår innanför den värsta konkurrenten på förhand och från ledningen säljer hon sig dyrt om hon tävlar på den nivån hon kan. DD-Spik.

6 Strangerinthenight imponerade vid debut i ny regi senast och vann på 1.13.8 över medeldistans och gick en rejäl slutrunda från ledningen. Jag tror det blir svårt att ta sig förbi Lupin Håleryd från start om hon fungerar som hon ska men med tanke på insatsen senast vore det ingen överraskning om hon vinner det här loppet den tunga vägen.

7 Whitsun Madonna höll bra form under vintern och utöver två segrar var hon fyra i ett V75-lopp. Det var väl inget intryck man tog till sig i årsdebuten men hon hon kördes snällt och behövde säkerligen en genomkörare i kroppen. Skulle det bli lite körning där framme är hon bra nog att blanda sig i striden om formen är på plats.

3 Belle Godiva har inte imponerat under året och söker efter formen för dagen. Det finns dock fart i den här hästen när hon fungerar och Ulf Eriksson kanske kan få fart på henne igen?

Min Vinnare: 2 Lupin Håleryd
Spets efter 500m: 2 Lupin Håleryd
Skrällen: 7 Whitsun Madonna
Rankingen A: 2.6 B:7.3.4.5.9 C:8.1.10

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Omgången avslutas med vad som på förhand ser ut att vara ett väldigt öppet kallblodslopp.

12 Kalmar slog bland annat Tekno Viking senast i ett V75-lopp när kusken gav hästen en perfekt resa under vägen. Han kommer således hit med bra form och han ska absolut ses med vinstchans men det är andra förutsättningar nu med ett bakspår bakom bilen och det kan bli många att runda.
Kalmar är annars en stor talang som börjar komma tillbaka på allvar och han kan vinna trots utgångsläget.

13 Vill Jerven har vunnit 26 lopp under sin karriär och han har dessutom visat fin form i Norge i de senaste starterna. Den formen borde räcka långt i det här sällskapet och kommer han bara vettigt till från sitt utgångsläge, är han med där framme.

2 Z.M.S Jerven har man väntat på att det ska lossna för på allvar och i de senaste två starterna har det varit en rejäl förbättring som han resulterat i två raka segrar. Jag tror att han är snabb nog ut från början för att kunna hitta till ledningen och därifrån kan kusken lägga upp taktiken om han vill köra i ledningen eller släppa till något annat ekipage.

11 Storm Teddy har vunnit över var tredje start i karriären och även han kommer hit med god form och ett par segrar innanför västen.

4 Prins C.K räcker normalt långt om han sköter sig och ska räknas från ett bra utgångsläge.
Jag tar totalt nio hästar på mitt system och har en stark känsla för att det kan hända något här.

Min Vinnare: 6 Kalmar
Spets efter 500m: 2 Z.M.S Jerven / 7 Vimse Lars
Skrällen: 2 Z.M.S Jerven
Rankingen A:6.13.2.11 B:4.7.6.9.10 C:14.8.1.3.5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto