DD Tips Östersund 24/11

Publicerad på 24 Nov 2020 - 09:18

DrTrav

DrTrav

24 Nov 2020 - 09:18

Dagens Dubbel Tisdag Östersund 24/11.

DD-1: 4 Kissinger Boko
DD-2: 3.5.6.11

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
Här tycker jag att två hästar höjer sig en aning. I skrivande stund är 5 Money Smiley klar favorit i loppet men det kommer säkert att jämna ut sig lite spelmässigt mot 4 Kissinger Boko som blir min andra spik i omgången.

4 Kissinger Boko var inte alls att känna igen i sin senaste start från bakspår och var aldrig med och tävlade riktigt och var direkt dålig. Men det finns förklaringar till insatsen då banan inte passade för dagen och att man dessutom är väldigt stänkrädd och hästen ville helt enkelt inte springa när den fick stänk på sig. Innan den insatsen har man sett otroligt fin ut i två raka spetssegrar. Här borde man hitta till spets tidigt och är man som vid segrarna så är det en bra chans här. I skrivande stund är hästen endast spelad på 15% jämfört med favoritens 65%. Det jämnar säkert ut sig en aning men jag tycker att det känns som en spelvärd spik i omgången!

Utmanare:
5 Money Smile har övertygat i inledningen på karriären med två segrar och en andraplats på tre försök. Vid andraplatsen var man slagen av duktiga Versace Face och gjorde det bra även då. Man har inte visat någon startsnabbhet tidigare men nu är det debut bakom bilen och det borde passa bättre meddelar man från stallet. Man kommer troligen får göra jobbet utvändigt ledaren här men man har visat att man tål att göra jobb och kan säkert vinna den tunga vägen här också även om jag tror det blir svårt att plocka ner min spik utvändigt här.

Vid gardering känns 11 Chestnut Bojje intressant som har bra kapacitet. Var inte som bäst senast men såg fint ut näst senast när man överlägset från spets i ett billigt gäng. Skulle gynnas om det blev tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Kissinger Boko
Spets efter 500m: 4 Kissinger Boko
Min Skräll: 11 Chestnut Bojje
Rankingen: A:4.5 B: 11.10.3.1.7 C:8.9.6.2

Dagens Dubbel 2 - 2140m Voltstart
3 Nordby Elde är positionsvinnaren här och kommer sitta i spets i ett tidigt skede av loppet och kan bli svårslagen därifrån. Man har tävlat i tuffa gäng på slutet och gjort det klart bra. Senast var man sexa i ett lopp där snabbe B.W Rune segrade. Man gjorde jobbet utvändigt ledaren då och var tapper mot tufft motstånd. Det saknas inte motstånd denna gång heller men uppgiften känns betydligt lämpligare nu och med 20 meter försprång på sina konkurrenter kan det hålla hela vägen. Man kommer försöka köra i ett hårt jämnt tempo för att inte bjuda in konkurrenterna och man är hoppfulla från stallet.

11 U.R Faxe är ett fartfyllt kallblod som håller bra form för dagen. Läget är lite chansartat men man kommer köra lite på chans här meddelar man från stallet. man är som bäst när man får gå i ryggar och spara på sin speed till sista biten så läget behöver inte var fel här. Utan alltför mycket strul så blir man farlig här.

5 Brenne Järven kan vara loppets skräll. Hästen har sett trevlig ut i nya regin och har fina fartresurser även om det var ett tag sen man vann nu. Även Brenne Järven behöver ha det lite serverat för att bjuda till och tål inte göra så mycket jobb på egen hand men med rätt resa fäller man många här.

6 Vestpol Gladiator är inte så tokig och får också ett streck här. Man gör sällan dåliga insatser och har mött rätt tuffa hästar på slutet. Ej ofarlig med rätt resa då man har fina fartresurser.

Min Vinnare: 3 Nordby Elde
Spets efter 500m: 3 Nordy Elde
Min Skräll: 5 Brenne Järven
Rankingen: A:3.11B:6.9.5.15.10.14.12.1 C:2.4.13.8.7

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto