DD Tips Östersund 28/3

Publicerad på 28 Mar 2021 - 14:59

DrTrav

DrTrav

28 Mar 2021 - 14:59

DD Tips Östersund Söndag 28/3

DD1: 1,3,8,10,11
DD2: 1,8

10 rader x 20 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
3 Brunello Hall gjorde årsdebut i den senaste starten, han fick ett snällt upplägg och höll mest farten i kön. Nu har man lopp i kroppen och täta starter väntar. Jag förväntar mig ett mer offensivt upplägg från ett fint utgångsläge denna gångenen. Brunello Hall är stabil i volten och tränare och kusk Robert Bergh lär vara offensiv och köra sig till ledningen direkt. Från ledningen är man sen hästen att slå. Förstahäst.

11 Walther På G vann enkelt från ledningen i den senaste starten, ikväll ser dock uppgiften annorlunda ut med springspår på bakvolten. Han trivs allra bäst i ledningen där tio av tolv segrar är tagna. Prickar kusken Mats E Djuse starten kommer man snabbt vara framme med tätkänning och även om det inte blir någon ledning ska man räknas tidigt här.

1 Arizona Dream kommer med en färsk seger i bagaget, han fick en fin resa på innerspåret och avgjorde enkelt när luckan kom till slut. Får svårt att hålla upp ledningen här men man är garanterad en fin resa. Man rycker även framskorna till dagens start vilket är positivt. Kan bli en favorit i repris.

Min Vinnare: 3 Brunello Hall
Spets efter 500m: 3 Brunello Hall
Skrällen: 8 Barry Wadd
Ranking: A 3,11 B 1,8,10,4,2,6,7 C 5,9

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 Soldhöjdens Drake visade fint kunnande under förra säsongen där han ställdes mot de bästa i kullen. Bland annat slutade man fyra i kvalet till Svenskt Kallblodsderby efter att ha galopperat två gånger under loppet. Även i den senaste starten blev det galopp, men efter att ha ställt sig direkt kunde han trots några galoppsteg gå undan till säker seger. Nu är man nybliven fyraåring och det är tufft att direkt möta äldre hästar men rent färgmässigt står han sig bra i loppet och när man dessutom är optimistiska från stallet blir man min förstahäst i loppet.

8 Skeie Trym blir favorit och denna sexåring har verkligen hittat stilen på slutet och kommer med tre raka segrar i bagaget till dagens start. Nu har man spår åtta över kort distans vilket skulle kunna bli en fälla. Men jag räknar med laddning från start och tror inte någon kommer vilja svara ut honom när han kommer fram och ställer frågan. Strular det inte på något sätt från start kan man tidigt sitta i ledning och då är man hästen att slå för övriga. Noterbart är också att kusken Emilia Leo reser till Östersund för att köra en häst på GS75.

9 Neon Tabac har visat att han kan springa fort över kort distans och idag har man ett intressant utgångsläge då man sitter i ett andraspår direkt. Neon Tabac kommer fälla många över upploppet trots att det är årsdebut.

Min Vinnare: 1 Soldhöjdens Drake / 8 Skeie Trym
Spets efter 500m: 8 Skeie Trym
Skrällen: 9 Neon Tabac
Ranking: A 1,8 B 9,6,7,11,4,2 C 3,5,12,10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto