DD Tips Östersund 29/1

Publicerad på 29 Jan 2021 - 11:25

DrTrav

DrTrav

29 Jan 2021 - 11:25

DD-tips Östersund Fredag.

DD-1 10 Gaia Barsk
DD-2 3,4,6,7,8,9

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Kvällens spik på Dagens Dubbel hittar vi här, jag väljer att ta ställning för 10 Gaia Barsk. Detta är ett femårigt sto som lovordas av tränaren i Oscar Berglund i träning. Ikväll möter man enklare motstånd än på länge och även om man tränat bättre än vad man tävlat på slutet så är detta ett kapabelt sto. Från stallet låter man optimistiska och man förväntar sig en bra prestation, dessutom ska man utrusta Gaia Barsk med helstängt huvudlag och amerikansk vagn vilket jag tror kommer ge bra effekt och singelstrecket är ett faktum. Spik.

Motbud
4 Fly Bird Fly stod för en bra prestation i den senaste starten när man tog karriärens första seger. Man körde sig till ledningen efter 500m och gick sedan undan efter 13,7 sista 800m. Ikväll har man ett bra utgångsläge och hittar man till ledning igen är man hästen att slå för övriga. Med formen på topp kommer man sälja sig dyrt och är ett givet streck för den som garderar.

2 Exklusiva Liss stod för ett fin intryck i den senaste starten när man fick ett snällt upplägg på innerspåret. Detta är annars ett rejält fyraårigt sto som tål att göra endel själv i loppen. Ikväll har man ett perfekt utgångsläge och det är ett mer offensivt upplägg att vänta. Tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 10 Gaia Barsk
Spets efter 500m: 4 Fly Bird Fly
Skrällen: 2 Exklusiva Liss
Ranking: A 10 B 4,2,9,7,8 C 6,3,1,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
7 Mellby Hoffa är en kapabel femåring som ikväll gör intressant debut för tränare Wilma Wallberg. Mellby Hoffa besitter bra fart och i den senaste starten gjorde man det bra som tvåa bakom duktiga Global Adventure. Ikväll går man ner i klass och jag är inne på att Wilma Wallberg vill visa upp sitt nyförvärv i bra författning direkt, är Mellby Hoffa är iordning och håller bra form är segerchansen hög. Första gången med Mats E Djuse i vagnen ikväll är spännande och tillsammans bildar de ekipaget som jag rankar först i loppet.

9 J.H.Respons gör även han debut för ny tränare ikväll, denna gången är det Daniel Wäjersten som selar ut ett nyförvärv. Han både tränar och kör och denna sjuåringen har tidigare vunnit på V75 för Robert Bergh. Nu har man nästan inte startat på fyra månader och formen är ett frågetecken. Men J.H.Respons har tidigare presterat bra direkt efter vila och kommer man bara ner i en vettig position från start kommer man vara med långt fram och är segeraktuell direkt.

6 Tempel L.B. kommer med ett lopp i kroppen efter vila, till dagens start bör formen vara framflyttad en del. Man står bra inne i loppet på pengar och har tidigare presterat bra på Östersunds trav oval. Till endast 5% är man en given skräll på mitt system.

8 Tristan Cesar har varit ute på V75 i de två senaste starterna och i kväll kliver man ner i klass. Man har införskaffat sig en del hårdhet mot tufft motstånd och kusken Magnus A Djuse är skicklig i dessa sammanhang. Kommer man iväg från start är man ytterligare en singelprocentare jag vill betala för på Dagens Dubbel.

Vill även nämna 3 Prince S.W. som är den troliga ledaren av loppet och leda loppet länge i den positionen.

Min Vinnare: 7 Mellby Hoffa
Spets efter 500m: 3 Prince S.W.
Skrällen: 6 Tempel L.B. / 8 Tristan Cesar
Ranking: A 7,9 B 6,8,3,4,2,13 C 10,12,11,5,1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto