DD Tips Östersund 3/5

Publicerad på 3 Maj 2021 - 09:21

DrTrav

DrTrav

3 Maj 2021 - 09:21

DD-tips Östersund Måndag 3/5

DD-1 5,8,9
DD-2 8 Ulvsåsen

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
8 Zooropa kommer från en bra prestation när man höll starkt till andraplatsen bakom Pleasure For Cash senast. Men efter den starten har man varit struken för en halsinfektion vilket gör att formen är ett frågetecken. Men är Zooropa bara i närheten av den form man hade i den senaste starten bör segerchansen vara god. Med bara nio hästar till start så räknar jag med en offensiv styrning direkt och jag har svårt att se någon ta emot henne när hon kommer fram och ställer frågan om ledningen. Given förstahäst i loppet.

9 Elsa Mearas gjorde årsdebut i den senaste starten och fick då ett snällt lopp invändigt. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Kunnande finns och från bricka nio kommer man sitta bra på det i ett andraspår och till endast 14% är man ett givet streck på min kupong.

En annan skräll i loppet är 5 Avantis Red Witch. Hon vann ett enklare lopp för två starter sedan och i den senaste starten gjorde man det bra som fyra. Med en formkurva som pekar uppåt i kombination med lite tur längs vägen kommer Avantis Red Witch kunna passera många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 8 Zooropa
Spets efter 500m: 8 Zooropa
Skrällen: 9 Elsa Mearas
Rankingen: A: 8 B 9,5,7,6,4 C 3,2,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med att spika 8 Ulvsåsen. Detta trots att det blev galopp i den senaste starten. Dock var detta första galoppen i karriären och jag ser det mer som ett olycksfall i arbetet än något annat. Ulvsåsen står för klassen i gänget och ses som en häst utöver det vanliga. Per Linderoth som sitter i vagnen har kört femåringen med framgång tidigare. Nio segrar på tolv starter skvallrar en hel del om kapaciteten. Ikväll håller utgångsläget ner streckprocenten något och i min bok är detta en given spik till under 50%. Blir inte helt förvånad om man är överlägsen på banan ikväll. 

Motbud
3 Bleke Silver kom till Sverige med tre raka segrar inför den senaste starten. Då svek man dock som stor favorit och känslan var att Bleke Silver inte var helt kurant den dagen. Ikväll jagar man revansch och från ett bra utgångsläge ska man ses som främsta utmanare till min spik.

Nämner även 9 Wild Donnan som besitter bra fart. Detta är en femåring som även håller bra form för dagen. För två starter sedan vann man på ett bra sätt efter att travat större delarna av loppet utvändigt om ledaren. Senast fick man ge sig från ledningen. Men skulle kunna få loppet här ikväll och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 8 Ulvsåsen
Skrällen: 3 Bleke Silver
Rankingen: A: 8 B 3,9,6,1,5,11,4 C 12,7,10,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto