DD Tips Östersund 4/3

Publicerad på 4 Mar 2021 - 12:16

DrTrav

DrTrav

4 Mar 2021 - 12:16

Dagens Dubbel Östersund 4/2.

DD-1 10 Zidane D.E
DD-2 6 Orvar Mollyn

1 rad x 100kr = 100kr

DD-1 10 Zidane D.E
DD-2 2.4.7.10.12.14

6 rader x 30kr = 180kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
10 Zidane D.E blir min spik på Dagens Dubbel och i en annars ganska klurig omgång känns det tryggt att ha en spik i omgången som normalt sett bara ska vinna sitt lopp. Att hästen är spelad till över 80% i skrivande stund är såklart alltid något man bör ta i beräkningen men jag ser inga större orosmoln på himlen. Det blev förvisso galopp i den näst senaste starten men jag ser det som ett olycksfall i arbetet och han återkom på ett bra sätt efter den galoppen till en tredjeplats. I övrigt har det bara blivit segrar på svensk mark än så länge och mot ett beskedligt motstånd ska han vara huvudet högre än sina konkurrenter den här gången.

Motbud
Om man är ute efter de större pengarna och vill göra ett försök att fälla den stora favoriten räknas främst 1 Fly Bird Fly som är under utveckling och som har högt kunnande. Hon borde vara den som sitter i spets och även om 3 Samira Exclusive möjligtvis är Snabbare från start är dom nog inte intresserade av att köra i ledningen och Robert Dunder borde kunna hitta ut och ta över ledningen i ett andra skede. Hon möter en för bra häst den här gången men skulle favoriten göra bort sig är hon med och gör upp om det.

13 Topnotch Liss står bra inne i loppet och är gynnad av den långa distansen men det är ingen häst som radar upp segrar och att han ska besegra favoriten känns långsökt ,men med bra ryggar är hon med och tar en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Zidane D.E
Spets efter 500m: 1 Fly Bird Fly
Skrällen: 1 Fly Bird Fly
Rankingen: A:10 B:1.13.9.2.11.5.7.12.4 C:8.6.3

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
3 Vimse Lars blir troligen ganska klar favorit i det här loppet och utgångsläget är bra. Jag tror dock att strykningen på stallkamraten 3 Stjerne Tore kan komma att ställa till det och jag är inte säker på att han lyckas försvara ledningen mot 6 Orvar Mollyn. Jag är inne på att han kommer att få göra jobbet på egen hand och även om formen är på topp är jag inte övertygad om att han kan vinna den tunga vägen.

6 Orvar Mollyn är hästen jag tror sitter i ledning och med två lopp innanför västen borde han vara ytterligare förbättrad till den här starten. Senast orkade han inte hela vägen från ledningen men det var ett tufft lopp han var ute i och bara han inte får alltför mycket press utvändigt tror jag att han kan rinna undan till en seger nu i stället.

7 G.G Ojjdo radade upp topplaceringar under fjolåret och har varit ute och matchats mot tuffare gäng. Det har inte varit samma formintryck på slutet men det är ändå ingen jag vågar räkna bort och han räcker normalt långt här.

12 Backegubben har inte startar sedan i Maj och det är mycket begärt att han bara ska gå ut och runda det här gänget direkt. Han har förmodligen högst kunnande i fältet och streckas med det i åtanke men det är troligt att det blir ett snällt upplägg den här gången.

14 Optandsfröken är alltid farlig att räkna bort och hon vinner med jämna mellanrum. Nu är det årsdebut och hon brukar göra sina bästa lopp när hon är med där framme direkt men som ospelad tycker jag ändå att hon är värd en markering.

Streck även för 4 Klack Nova som har gott kunnande när man lever upp till sin fulla förmåga.

Min Vinnare: 6 Orvar Mollyn
Spets efter 500m : 6 Orvar Mollyn
Skrällen: 7 G.G Ojjdo
Rankingen A: 6.3.7 B:12.14.4.10.9.13.8.11. C:5.1.15

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto