DD Tips Östersund Lördag 6/6

Publicerad på 3 Jun 2020 - 15:44

DrTrav

DrTrav

3 Jun 2020 - 15:44

På lördag avgörs Dagens Dubbel-spelet i Östersund. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Östersund Lördag 6/6
DD-1: 2,4,7,9,10
DD-2: 7 Campo Bahia

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
9 Hill Street avslutade strålande men han fick aldrig tag i Macelleria så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Bakspår över kort distans är inte det roligaste men jag tror det kommer bli ett uppskruvat tempo på loppet så kan Örjan Kihlström sitta i en bra position när han går till anfall så har han en vass spurt att ta till och då kan han bli svår att stå emot.

10 Hazard Boko avslutade positivt till tredjepriset i ett V75 lopp i Örebro som vanns av Very Kronos senast. Får han gå med i en vettig rygg och om han får spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här.

4 Only One Winner vann från ledningen senast. Tuffare emot nu och inte säkert att det går att nå spets men utgångsläget är passande så han ska ändå räknas tidigt här.

2 Macelleria gick bra som femma i ett lopp som vanns av Maze Runner från ledningen senast. Här sitter han bra till i andraspår omgående och då kan han vara med och göra upp om segern.

7 From The Mine har visat en härlig form på sistone. Catarina Nordqvist som tränar hästen tror att han kan gå en låg 10-tid och gör han det så borde han duga en bit mot det här motståndet.

6 Louie Brodde har toppform. Tre raka segrar har det blivit. Nu gäller riktigt tufft motstånd och han har ännu aldrig tidigare vunnit på V75 men löser det sig med positionerna så kan han överraska här.

3 Han Herred var ute i finalen av silverdivisionen på Solvalla i lördags. Han fick då en invändig löpning och fick aldrig se dagens ljus så det slutade med en fjärdeplats bakom Man At Work som vann från ledningen. Det var längesedan den senaste vinsten togs men med en fin resa här så kan det vara läge för en fullträff.

1 Lexington Hall var ute i speedrace i lördags men blev utslagen av Jefferson Dotcom då. Han är väldigt startsnabb så läget är passande och Jorma Kontio brukar gilla att köra i spets men det kan kosta mer än det smakar med många startsnabba hästar utvändigt så då kan det bli tufft att stå hela vägen hem om man väljer att försvara ledningen.

Ranking DD-1: A 9,10 B 4,2,7,6,3,1,8 C 5,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
7 Campo Bahia har vunnit 8 av karriärens 14 starter. Nu har han inte startat sedan januari men han har gått ett bra banjobb inför det här. Det är nog ingen toppform nu men tror jag han gör en bra insats direkt i comebacken och då tror jag han blir svår att stå emot när Conrad Lugauer väljer att sätta in attacken.

8 Double Exposure gjorde det bra när hon vann stoeliten från ledningen i lördags. Annat läge nu men löser det sig med positionerna så har hon en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här.

3 Handsome Brad gick bra som tvåa bakom Mindyourvalue W.F. i årsdebuten senast. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Startsnabb häst från ett bra läge så här kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

1 Cyber Lane fick ge sig mot den nyblivna tvåan i Elitloppet Cokstile på Åby senast. Han är favorit att nå ledningen här och skulle Johan Untersteiner få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till seger över det långa upploppet.

6 Velvet Gio satt för långt bak men avslutade starkt i finalen av Paralympiatravet näst senast. Gången efter det så höll han bra från dödens som tvåa i ett lopp som vanns av Attraversiamo. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så kan vara långt framme igen.

9 Une Etoile Gar agerade knepigt i comebacken senast. Lopp i kroppen nu och får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 7 B 8,3,1,6,9,2,10 C 4,5

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto