DD Tips Östersund Söndag

Publicerad på 1 Nov 2020 - 15:37

DrTrav

DrTrav

1 Nov 2020 - 15:37

DD Tips Östersund Söndag

DD1: 6,9,10,13
DD2: 2 Zooropa

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Let's Go Ernie är en tuff sexåring som hittat rätt igen efter sitt uppehåll. Han har två lopp i kroppen inför dagens start och Let's Go Ernie har även stått för två bra insatser i dessa lopp. Formen är på topp och här ser det upplagt ut för att tidig kunna köra fram och överta ledning och därifrån har man enligt mig en god chans att leda runt om.

9 Donners Am har inte fått till det när man varit ute på V75 på slutet, senast fick man sen lucka och sköt till bra. Det såg inte ut att vara tomt på krafter i mål heller. Idag går man ner lite i klass och får man användning av de sparade krafterna ifrån senast kommer man bli att räkna med idag.

13 Shocking Superman är tillbaka efter halsoperation, formen är ett frågetecken men kapacitet och kunnande vet vi duger bra för ett lopp som detta. Från stallet meddelar man att Shocking Superman inte kommer gå med maximal balans idag, men att han känns väldigt fin i träning efter operationen. Man låter även spända på att se hur han presterar idag. Kanske kommer ut som en ny häst och sköljer över allt och alla?

10 Eder Bob är gedigen och för sällan ett dåligt lopp. Är härdad mot tuffare motstånd än vad man ställs emot idag. Med klaff spurtar han ner många till slut. Outsider.

Min Vinnare: 6 Let's Go Ernie
Spets efter 500m: 6 Let's Go Ernie
Skrällen: 9 Donners Am
Ranking: A 6,9,13 B 10,11,7,12,8 C 4,1,2,5

Dagens Dubbel 2 - 2140 auto
2 Zooropa inledde året med tre vinster men fick efter de segrarna det inte riktigt att fungera och fick därför en paus efter det. Tillbaka nu och gjort fyra starter. Hon är allra bäst med rygglopp för att kunna utnyttja speeden på bästa sätt. Men idag går man ner i klass, och det finns troligtvis som alternativ att överta ledningen tidigt och sen kör där nu mot något enklare motstånd. Oavsett upplägg så är man från spår två garanterad ett bra lopp och ska ses med hög segerchans i mina ögon.

12 Global U.S.A. övertygade stort förra säsongen men i år har det inte riktigt lossnat fullt ut. Men i de senaste starterna har man sett fin ut och kanske är man påväg att få det att lossna ordentligt igen? Läget är inte optimalt men kapacitetsmässigt så kan man runda samtliga härifrån.

7 Flight Danseur har tänt till i ny regi för Henrik Sjöquist och vann på bra sätt från ledningen näst senast. Senast stod man för en bra upphämtning efter galopp och såg väldigt pigg ut. En skräll ifall favoriterna kör bort sig.

Min Vinnare: 2 Zooropa
Spets efter 500m: 2 Zooropa
Skrällen: 7 Flight Danseur
Ranking: A 2,12 B 4,7,6,8,1,5,9,10 C 11,3

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto