DD Tips Östersund Söndag 29/3

Publicerad på 28 Mar 2020 - 15:42

DrTrav

DrTrav

28 Mar 2020 - 15:42

Dagens Dubbel spelet avgörs på söndag i Östersund och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Östersund Söndag 29/3
DD-1 3,4,8,9
DD-2 1 Rutbo Roffe

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
9 Let's Go Ernie har varit duktig i två starter för sin nuvarande tränare Nicklas Westerholm. Det blev seger i debuten och senast så avslutade han bra men fick aldrig tag i Payet som vann från ledningen. Löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

8 Aperfectdream kommer ut i första starten sedan november 2018 så han kan nog behöva ett lopp i kroppen innan han är som bäst. Han skötte kvalet på ett bra vis och med lite klaff så kan han vara med och göra upp om segern direkt i återkomsten här.

3 Axl Brown har varit struken inför en tilltänkt start i mitten på februari för hosta så formen nu är oviss. Han kan öppna bra så skulle han nå spets smärtfritt så kan det räcka långt här.

4 Pleasure For Cash kommer ut i en spännande debut för Oscar Berglund. Han är inte att lita på och har galopperat mycket tidigare men om han skulle sköta sig så har han gott kunnande och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Fidji Rags gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Emilie K. senast. Dåligt utgångsläge nu men om Noralf Braekken kan ge henne ett passande lopp på rulle så har hon en härlig speed som biter bra till slut.

11 S.G.Flying Diaval debuterade för Håkan Berglund senast och kan vara vassare nu med det loppet i kroppen. Kan han få lite draghjälp under slutvarvet så kan han ställa till med en överraskning här.

Ranking DD-1: A 9 B 8,3,4,7,11,12 C 2,5,1,10,6

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
1 Rutbo Roffe tog en meriterande seger efter tidig ledning senast. Det är en viss galopprisk från innerspåret här men kliver han iväg i rätt gångart så är han snabb iväg och då tror jag han når spets och skulle så bli fallet så blir han inte helt lätt att plocka ner för övriga ekipage.

9 Norrbo Odin galopperade i en tidig del av loppet senast men han kom tillbaka bra och slutade sjua i ett V75 lopp som vanns av Fylking. Kan han hålla sig i rätt gångart nu så kan han bli farlig över upploppet om det klaffar med löpningsförloppet.

2 Haga Bruden hakade på bra som tvåa bakom Spang Viktor senast. Hon kan öppna bra och skulle invändig häst galoppera så kan det vara hon som sitter i spets och skulle det bli på det viset så ökar hennes chanser här.

8 Thess Prinsen har gjort två starter efter uppehåll. Näst senast gick han en bra avslutning till seger i ett breddlopp och det följde han upp med ett bli fyra i ett V75 lopp som vanns av Fylking senast. Utgångsläget nu är mindre bra men med lite klaff så kan han vara långt framme här.

4 Edbest gick en godkänd avslutning som trea bakom Moepilen senast. Han kliver upp en del i klass nu och står lite tufft inne men kan Magnus A Djuse få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-2: A 1,9 B 2,8,4,7,11 C 10,3,6,5,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto