DD Tips Rättvik 26/6

Publicerad på 26 Jun 2021 - 11:38

DrTrav

DrTrav

26 Jun 2021 - 11:38

Dagens Dubbel Rättvik Lördag

DD-1 1 Nadal Broline
DD-2 1.4.9.12

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
1 Nadal Broline är knapp spetsfavorit från sitt innerspår och han verkar ha hittat förnyade krafter och känns klart på gång nu. Näst senast slog han många högklassiga hästar i Paralympiatravet när han från ett svårt utgångsläge kunde spurta in till en andraplats bakom elitlopps-hästen Aetos Kronos. Senast startade han från ett bakspår på Åmåltravet och som vi vet är det väldigt svårt att vinna från ett bakspår på den banan och ta något över upploppet. Han var ändå klart bra som trea bakom vinnande Lucifer Lane efter 1.08.8 sista 800 meter. Nu har han fått ett bra läge bakom bilen och skulle Björn Goop lyckas med att hålla ut utvändiga ekipage från start så borde det vara en bra chans att få besöka vinnarcirkeln nu. DD-spik.

2 Milligan’s School har vunnit det här loppet två år i rad och som har fått ett bra utgångsläge bakom bilen. Skulle Nadal Broline bli över från sitt innerspår, borde det vara en bra chans att kunna avancera fram till ledningen och då är det hästen att slå. Senaste loppet är bara att glömma när han fick trafikproblem under vägen och han var bra som fyra i Prins Daniels lopp gången innan. Precis som vid den starten så väljer man att rycka skorna på samtliga hovar och från ett bra utgångsläge är Milligan’s School en tidig utmanare.

9 Sorbet vet vi alla vad hon kan i sina bästa stunder och stallet rapporterar att hon har tränat på bra i veckan. Hon har dock varit rejält sjuk och drabbats av hög feber och hon borde vara påverkad av det nu och jag tror inte att hon är där formmässigt till den här starten.

8 Jaguar Dream är framtids-hästen i fältet och han besitter skyhögt kunnande. Han har gjort en storslagen comeback under året efter lång skadefrånvaro och har verkligen visat vilken hög kapacitet han besitter. Formen är det inget fel på och senast vann han ett lopp i silverdivisonen från dödens. Man är dock med försiktig med sin stjärna och verkar tävla med skor nu, vilket är ett klart minus. Med det i åtanke och att han startar från spår 8 mot meriterade guldhästar så väljer jag att stå över den här gången på min kupong.
Skulle man ändra till barfotabalans innan spelstopp så tycker jag han är värd en markering på kupongen.

Jag har svårt att se vinnaren hamna utanför ovan nämnda hästar men om man letar skräll så ska man aldrig räkna bort evighetsmaskinen 6 On Track Piraten, när han får tävla på hemmaplan.

Min Vinnare: 1 Nadal Broline
Spets efter 500m: 1 Nadal Broline / 2 Milligan’s School
Skrällen: 6 On Track Piraten
Rankingen A:1.2 B:9.8 C: 6.10.12.11.4.5.3.7

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
4 Global Brilliance kan öppna fort från start och är den troliga ledaren i loppet och om hon får bestämma lite i ledningen, vilket inte ser ut som någon omöjlighet så skulle hon mycket väl kunna rinna undan.
Motståndet är enklare än senast och även om jag helst hade sett att hon tävlat barfota, som vid segern i oktober så har hon visat att han tävlar bra med skor också.

1 M.T Perette rekordsänkte senast och håller toppform för dagen. Hon borde få en bra resa i ryggen på ledaren nu och får hon bara luckan över upploppet så kan hon bli svår för övriga att hänga med den sista biten. Innerspåret skulle dock kunna bli en fara, och det måste lösa sig under vägen.

9 Clockwork ser ut att bli helt borttappad av spelarna, men det här är en häst som besitter ett väldigt högt kunnande och han är alltid med där framme till slut. Läget är passande och kan han smyga med i ryggar under vägen så blir jag inte förvånad om Clockwork sätter nosen först till slut.

12 Honey Mearas var tvåa från dödens i Drottning Silvias Pokal senast och gjorde ett väldigt starkt lopp. Läget är såklart inte bra nu men Örjan Kihlström brukar vara skicklig på att måtta in över upploppet och hon är ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 4 Global Brilliance
Spets efter 500m: 4 Global Brilliance
Skrällen: 9 Clockwork
Rankingen A: 4.1.9.12 B:6.7.11 C:5.3.10.8.2

Lycka till

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto