DD Tips Rättvik Fredag 1/5

Publicerad på 1 Maj 2020 - 14:58

DrTrav

DrTrav

1 Maj 2020 - 14:58

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll i Rättvik och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Rättvik Fredag 1/5
DD1: 6 Ninepoints Yankee
DD2: 3,7,9

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Voltstart
6 Ninepoints Yankee har gjort tre riktigt bra lopp sedan han kom i träning hos Hans R Strömberg. Han avslutade bra som tvåa bakom Otroligosåfin för tre starter sedan. Gången efter det så satt han fast med sparade krafter och senast så vann han enkelt från ledningen. Ensam på springspår nu så jag tror att Kaj Widell har spets i sikte här och kommer han till täten smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner.

8 Royal T.N. har gjort bra prestationer en längre tid. Han är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet. Han gick positivt som trea i ett lopp som Indy D. vann senast. Får Rikard N Skoglund till en bra styrning så kan han bli farlig över upploppet.

14 Fleet Admiral har ett chansartat utgångsläge och kommer ut i årsdebut här. Med lite klaff så har han gott kunnande och kan då vara långt framme direkt i comebacken.

12 Euskara har varit nere i Frankrike och tävlat där hon har gjort det bra i monté. Den långa distansen är passande och hon tål att göra en del grovjobb under slutrundan och hon kan duga en bit mot det här motståndet.

1 Fidji Rags gör ofta bra lopp men han vinner inte så ofta. Får han smyga med på innerspår så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

2 Carlos Messi var positiv som tvåa bakom Alert Kronos för tre starter sedan. Kan William Eriksson ge honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter.

3 Ithinkiama Genius debuterade i ny regi för Jani Oinonen senast. Han gick då klart godkänt som femma bakom Louie Brodde som vann det loppet. Här borde han kunna hamna bra till omgående och sitter han i en fin position när det ska avgöras så kan han överraska.

Ranking DD-1: A 6 B 8,14,12,1,2,3,11,9,7 C 13,15,10,4

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
9 Falcon Am avgjorde på ett bra vis till seger från dödens näst senast. Gången efter det så fick han ta över ledningen efter ett drygt halvvarv och fick bestämma och vann helt okörd. Kan Örjan Kihlström servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

7 Tayson Bi galopperade bort en bra placering i årsdebuten näst senast. Gången efter det var han fin när han från tredje utvändigt gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så var han först i mål. Han kan öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att Björn Goop kan nå spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med segerchans.

3 Aramis Amok spurtade positivt till andraplatsen i ett lopp som Falcon Am vann från dödens senast. Bra läge nu så här kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara långt framme på nytt.

5 Payet D.E. hade varit etta eller tvåa i åtta raka lopp inför den senaste starten. Han satt långt ner i kön den gången och kunde inte ta något då. Kan Kim Eriksson hitta ner i en vettig position innan han väljer att sätta in attacken så kan han bli farlig över upploppet.

12 Corroded spurtade starkt men han fick ge sig mot OnTrack He's Black den sista biten så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det blev han fast med sparade krafter i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Better Boss. Iskallt läge här men får han lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

1 Keycard kommer ut i årsdebut nu. Hon gick banjobb förra veckan och där såg hon fin ut meddelar man från stallet. Intressant läge här och barfota runt om nu är en fördel så får hon en fin löpning här så kan hon ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 9 B 7,3,5,12,1,2,8 C 11,10,4,6

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto