DD Tips Rättvik Lördag 20/6

Publicerad på 19 Jun 2020 - 16:28

DrTrav

DrTrav

19 Jun 2020 - 16:28

På lördagen så avgörs Dagens Dubbel spelet i Rättvik. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Rättvik Lördag 20/6
DD-1 3 Admiral As
DD-2 2,3,4,6,7,9,12

7 rader x 30 kr = 210 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
3 Admiral As avslutade positivt i skymundan i finalen av Kungapokalen näst senast men det gick inte att ta så mycket så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Aetos Kronos som vann det loppet. Senast på Solvalla så gick han till attack på den sista bortre långsidan och på upploppet så gick han då i närkamp med den ledande Ecurie D. men han tappade stilen den sista biten och rullade över i galopp och det var en trolig andraplats som gick upp i rök där. Felfri här så tror jag han blir svår att stå emot om Ulf Ohlsson kan servera honom ett bra lopp.

6 Tabasco C.D. gjorde en stark avslutning som tvåa i ett lopp som Chapuy vann från spets senast. Får han ligga på rulle och spara speeden så är han vass den sista biten.

1 Bythebook borde ha vunnit från ledningen senast för att han skulle fått godkänt men nu slutade det med en andraplats bakom Harper Seabrook. Det här loppet är inte det viktigaste för han ska ut i SprinterMästaren i början av juli. Han kan öppna fort så han borde ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme.

5 Galileo Am gjorde det bra vid två raka segrar innan den senaste starten. Han avslutade då bra men han blev tempotorsk så det räckte bara till en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Brake Cooling då. Kan Jorma Kontio servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit här.

7 Brake Cooling fick bestämma i ledningen och han vann säkert från den positionen senast. Nu fick han ett spår lite långt ut men om han kan ramla ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

2 Demon Onthe Hill har ett par lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Får han smyga med i en vettig rygg så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 3 B 6,1,5,7,2,9,8 C 4,11,10

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Anthara Bi hade ett iskallt utgångsläge och hamnade i tredje invändigt senast. Hon hittade ut i den sista kurvan och via en vass avslutning så spurtade hon in till andraplatsen bakom Zlatan Knick som segrade från ledningen då. Här är läget bättre så det kan kanske bli tidig ledning här och från spets så kan hon bli svår att plocka ner.

9 Mahma Lane spurtade mycket bra på open stretchen och då räckte det till fjärdeplatsen i finalen av Drottning Silvias Pokal näst senast. Gången efter det så travade hon i ledningen och hon vann på ett bra vis från den positionen. Får hon smyga med i en bra rygg innan hon går till attack så kan hon bli farlig över upploppet.

12 Love No Pain var duktig vid vinsten näst senast. I den efterföljande starten så satt hon långt bak och kunde inte ta så mycket. Tråkigt läge nu men får hon lite hjälp med tempot och om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle göra bort sig så kan hon duga en bit här.

3 Isa hade två raka segrar innan den senaste starten. Då fick hon nöja sig med en tredjeplats sedan hon travat i ledningen över lång distans. Hon är kvick iväg men jag tror att man väljer att släppa ifrån sig ledningen den här gången och skulle hon sedan få en lucka till slut så kan hon vara långt framme.

7 Alaska Kronos fick det inte att stämma och gjorde bort sig med galopp i finalen av Drottning Silvias Pokal senast. Hon ska ha ett lopp i kroppen nu men hon har gott kunnande och felfri här så kan hon ha vissa möjligheter även om formen inte är på topp.

4 Groupie Doll har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Senast så tog hon över ledningen efter 700 meter och från den positionen så vann hon sedan rätt lätt. Får hon en fin resa i den främre träffen så kan hon bli att räkna med på nytt.

6 Residual Trust kom helt snett på det senast så det loppet kan vi glömma. Hon var annars duktig när hon spurtade in till seger i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal för tre starter sedan. I finalen slutade hon sedan oplacerad. Får hon ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet så kan hon ta en ny seger. Eventuellt barfota runt om och bike nu.

Ranking DD-2: A 2,9 B 12,3,7,4,6 C 1,10,11,5,8 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto