DD Tips Rättvik Måndag 20/7

Publicerad på 20 Jul 2020 - 15:17

DrTrav

DrTrav

20 Jul 2020 - 15:17

Dagens Dubbel-spelet avgörs ikväll i Rättvik. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Rättvik Måndag 20/7
DD1: 1,9
DD2: 7,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
9 Knifetown Hall debuterade i ny regi för Jörgen Westholm senast. Han fick då stryk på målfoto. Det var första starten på ett tag så han kan vara ännu vassare nu med det loppet i kroppen. Får han en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

1 Listas Alice var duktig vid spetsseger för tre starter sedan. Senast satt hon fast med sparade krafter. Får hon ett passande lopp på innerspår här så kan hon bli farlig den sista biten.

8 No Regrets Trot har varit borta från tävlingsbanorna sedan februari så han är svårbedömd. Han är dock väldigt startsnabb så kan han nå ledningen så kan det räcka långt här.

2 Super Class C.H. gick rätt bra som trea i E3- Consolation där No Doubt vann senast. Han är bättre över kort distans och han ska ha ett lopp i ryggar men får han det så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Cordelia I.S. gjorde det bra vid segern från ledningen näst senast. Hon kan kliva iväg bra från start och med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme igen.

5 Charlie Brodde var duktig vid segern för tre starter sedan. Hittar My Eriksson som kör hästen en vettig position här så kan han ha vissa möjligheter mot det här motståndet också.

4 Mercedes gick en stark avslutning och var inte så långtifrån segern men hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Timorol näst senast. Får hon spara speeden fram till upploppet så kan hon nypa en fin placering här.

6 Listas Shadow Fax hängde mest med som femma i ett V86 lopp som Mistelns Napoleon vann senast. Får han ett bra lopp så kan han ha viss chans här.

12 Gulf var inte som bäst senast. Han är bortlottad nu men vid överpace och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle underprestera så kan han komma in i matchen.

Ranking DD-1: A 9,1 B 8,2,3,5,4,6,12 C 7,10,11

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
9 Intake kördes till ledningen med 1450 meter kvar av loppet senast men sedan galopperade hon bort sig i den sista svängen. Hon är startsnabb så kommer hon iväg bra från springspåret så tror jag hon kan vara tidigt framme i ledningen på nytt och då kan hon bli svår att fånga in.

7 Marrakesh kom med en vass spurt men Arras Cando som satt i ledningen höll undan till seger så det blev en andraplats näst senast. Löser det sig med positionerna så kan det räcka långt med en liknade avslutning här.

12 Minnestads Ecuador kommer ut i en spännande debut i ny regi för Dennis Palmqvist. Tufft läge men med lite klaff så gör han inte bort sig. 

13 Alorac Mathbell gick bra över upploppet senast fast det gick inte att ta så mycket. Distansen är inte den bästa men han är stark den sista biten så sitter han inte för långt ner i kön inför avgörandet så kan det vara läge för en seger.

5 Fleet Admiral vann i årsdebuten men efter det har han galopperat tre gånger i rad. Voltstart är heller ingen fördel men klarar han det så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit här.

1 Untilwemeetagain vann ett billigt lopp senast. Trevligt utgångsläge så här sitter han bra till omgående och med en eventuell lucka till slut så kan han överraska.

6 Il Mio Hooligan har inte visat något extra på sistone. Får han smyga med in i det längsta så kan han med rätt resa ställa till med en överraskning.

4 Busy Doin' Nothing vinner sällan vilket 4 vinster på 99 starter visar. Har han en bra dag så kan han ha vissa möjligheter här men att han ska vinna loppet det tror jag inte.

Ranking DD-2: A 9,7,12 B 13,5,1,6,4,3,2,8,10,14 C 11,15

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto