DD Tips Rättvik Söndag 11/10

Publicerad på 10 Okt 2020 - 17:04

DrTrav

DrTrav

10 Okt 2020 - 17:04

Dagens Dubbel-spelet avgörs på Rättvik under söndagen. Nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Rättvik Söndag 11/10
DD-1 1,2,3,8
DD-2 10 Coin Perdu

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
8 Bottnas Future kom med en stark avslutning som tvåa bakom Love No Pain senast. Dåligt läge nu men kan hon sitta i en hygglig position inför avgörandet så har hon en vass spurt att tillgå och då fäller hon många hästar till slut.

1 Isa räckte inte till i ett uttagningslopp till Derbystoet näst senast. Gången efter det så gick hon i ledningen över lång distans och det gick inget vidare. Mer passande sprinterdistans nu och hon är snabb från början och kommer hon till täten så kan hon leda loppet länge.

2 Lamona Håleryd har en helt missvisande rad. Hon gjorde bort sig med en startgalopp senast. Hon är kvick iväg så här blir det nog full laddning för att försöka nå ledningen. Inte säkert att hon kan ta en längd på invändig häst men skulle det lyckas så kan det räcka långt här.

3 Easy Pace var inte bra senast men innan det har hon gjort många bra lopp. Kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan hon sätter in slutstöten så kan hon bli farlig den sista delen av loppet.

10 Beluga Winner avslutade positivt och kom i mål som tvåa bakom Hefner Am näst senast. Kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

12 Invented Sund är jämn och säker. Han är bortlottad här men får han hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan han ha vissa möjligheter.

Ranking DD-1: A 8 B 1,2,3,10,12,4,5 C 7,11,6,9

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
10 Coin Perdu gör en spännande comeback. Han skadade sig efter derbykvalet 2018 och han har inte startat sedan dess. Han gjorde det bra i ett kvallopp nyligen och är han inte alltför ringrostig i sin comeback här så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

8 Sauveur har varit borta från tävlingsbanorna sedan sommaren 2017. Det blir debut i ny regi för Mercedes Balogh här. Han gjorde det bra i ett provlopp för en tid sedan meddelar man från stallet. Med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden direkt i återkomsten.

6 Global Tailwind har varit ifrån ett par månader. Han är väl förberedd inför den här starten meddelar man från stallet. Han står 20 meter före de mer betrodda hästarna och kan han använda det försprånget på ett bra vis och om han kan få en fin löpning så kan han bli att räkna med här.

7 Alorac Mathbell har pausat ett par månader. Han tränar fint och man är nöjda med honom. Han trivs över lång distans men det är tufft motstånd och Oskar J Andersson tycker inte att det är någon het chans.

9 Super Zantos kommer ut i sin 193:e start i karriären. Han är härdad mot tufft motstånd men han har inte vunnit sedan februari och jag tror inte han tar en ny seger här. Han gör sällan en dålig insats och har han en bra dag så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-2: A 10 B 8,6,7,9 C 4,2,5,1,3

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto