DD Tips Rättvik & Umåker 28/4

Publicerad på 28 Apr 2023 - 12:08

DrTrav

DrTrav

28 Apr 2023 - 12:08

DD-tips Rättvik & Umåker Fredag 28/4

DD-1 5,6,9
DD-2 10 Kingslayer Pellini

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
9 Born Unicorn är ikväll ute med passande förutsättningar. Han trivs med långdistans och är även van att tampas mot tufft motstånd. Att det däremot handlar om årsdebut gör såklart formen svårbedömd. Men att det blev ett litet startfält är till Born Unicorns fördel. Att han besitter högt kunnande visade Born Unicorn när han bland annat vann ett uttagningslopp till Paralympiatravet förra året. Då plockade han ner Milligan’s School från dödens via 08,3 sista 700m. Dessutom har Born Unicorn en andraplats i Norrbottens Stora Pris bakom stallkamraten Don Fanucci Zet på sitt CV. Trots att det ikväll är årsdebut är motståndet helt annat nu och med tanke på kapaciteten måste han räknas med bra segerchans direkt.

2 Bold Knick har onekligen studerat tillbaka på ett bra sätt under året. Han kommer nu med fyra raka segrar på kontot och håller toppform. Senast vann han på bra sätt och avslutade sista 800m på 10,2. Bold Knick är kvick och rejäl och distansen får ses som ett plus. Ikväll är Bold Knick min troliga ledare och väl i den positionen är han sen hästen att slå för övriga.

Nämner även 5 Ruger som är en vinnartyp som segrat i tolv av sina 24 starter i livet. Senast handlade det om årsdebut och den genomförde Ruger på bästa sätt. Nu med lopp i kroppen bör formen knappast vara sämre ikväll och vid gardering är detta ett tidigt streck.

Min Vinnare: 9 Born Unicorn
Spets efter 500m: 2 Bold Knick
Skrällen: 5 Ruger
Ranking: A 9,2 B 5,6,10,3,7,11 C 4,8,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
10 Kingslayer Pellini visade trots en kortare galopp senast att han besitter högt kunnande. Han vann på helt överlägset sätt och var till synes ensam på banan när han defilerade in i mål. Det har hittills blivit två segrar på fyra starter hos Daniel Wäjersten. Men utvecklingen pekar uppåt och med tanke på intrycket senast kommer det bli tufft att stå emot Kingslayer Pellini även ikväll.

Vill även nämna 3 Vincent Cheri som vann direkt i debuten för Anna Näslund senast. Vincent Cheri stod då för en rejäl svepning i sista sväng och det blev till slut en överlägsen seger. Nu kommer han med lopp i kroppen och har ett tilltalande utgångsläge. Gör Vincent Cheri om insatsen från senast kommer den prestationen även räcka långt ikväll.

11 Il Capitano Mearas har gjort det bra i årets två starter. För två starter sedan fick han aldrig chansen från rygg ledaren, det blev sparade krafter imål. Senast blev det visserligen en startgalopp, men upphämtningen var positiv och för mig är detta en tidig skräll vid gardering.

Min Vinnare: 10 Kingslayer Pellini
Spets efter 500m: 3 Vincent Cheri
Skrällen: 11 Il Capitano Mearas
Ranking: A 10 B 3,11,2,8,1,13,4,14 C 5,12,6,15,7,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto