DD Tips Romme 11/6

Publicerad på 11 Jun 2021 - 13:43

DrTrav

DrTrav

11 Jun 2021 - 13:43

DD Tips Romme Fredag 11/6

DD1: 1,3,10,13
DD2: 2 Hazard Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
10 Zinco Jet kommer till dagens start med bra form, i den senaste starten fick man aldrig chansen och gick i mål med sparade krafter. Detta är en individ som besitter en vass avslutning och skulle det klaffa någorlunda med positionerna här ikväll kommer han inte bli lätt att stå emot över upploppet. Försthäst i loppet.

1 The Engine fick står på start och kommer med en fin prestation i ryggen från senast, då fick han offra en hel del för att komma till ledning för att sen hålla upp ett högt tempo. Men trots detta kunde The Engine f gå undan till en enkel seger. Från bricka ett är det återigen ledningen som är i fokus. Sitter The Engine i ledningen kommer han sälja sig dyrt ikväll. Distansen ska inte heller vara några problem.

Nämner även 3 Bästa Sebbe som fungerar fint i voltstart och har vid flera tillfällen visat att han trivs över den den längre distansen. Han har styrkan som sitt främsta vapen, men snabbheten har även kommit mer och mer på slutet. Streckas på systemet.

Min Vinnare: 10 Zinco Jet
Spets efter 500m: 1 The Engine
Skrällen: 13 Empire Garbo
Ranking: A 10,1 B 3,13,9,6,5,11 C 12,2,4,7,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avsluta omgången med att spika 2 Hazard Boko. Detta är en numera sjuåring som är väldigt kvick iväg frå start. Han har visat under året att han duger bra i gulddivisionen på V75. Han blev bland annat tvåa bakom Disco Volante i slutet av februari. I den senaste starten var han ute i i Meadow Roads lopp och stod då för en imponerande prestation när man blev trea i mål efter att blivit hängandes i tredjespår i 400m för att sedan landa utvändigt om ledaren. Ikväll har han fått ett utmärkt läge från spår två bakom bilen och det mesta talar för att han tidigt kommer leda loppet. Väl där är han sen hästen att slå för övriga. Jag tar ställning och spikar Hazard Boko, spets och slut!

Motbud
4 Coin Perdu gör det bra och är stabil i sina prestationer. Detta är en individ som har lagt en skadeperiod bakom sig och som nu ser ut att ta varje lopp på rätt sätt. I den här omgivningen står han sig bra och är ett givet motbud till min spik. Formen är bra och han har fyra segrar på sina sex senaste starter. Givet streck vid gardering.

Nämner även hedershästen 6 On Track Piraten som inte behöver någon närmare presentation. Trots sina tretton år gör han det bra varje gång och ser ut att njuta av livet. Han är allround och har visat att han trivs på Romme. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 2 Hazard Boko
Spets efter 500m: 2 Hazard Boko
Skrällen: 6 On Track Piraten
Ranking: A 2 B 4,6,1,7 C 10,9,3,5,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto