DD Tips Romme 12/3

Publicerad på 12 Mar 2021 - 12:36

DrTrav

DrTrav

12 Mar 2021 - 12:36

DD Tips Romme Fredag 19/2.

DD1: 4,8,10
DD2: 2,9,10

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
4 Bill Gates har inlett året lovande och har på sina tre starter två segrar och en andraplats. I den senaste starten segrade man i ett lopp med 100 000 kr i förstapris. Man gjorde det dessutom genom att plocka ner Sir Henry P.Hill. från dödens sista halvvarvet. Prestationen lyste form och lever man upp till samma prestation ikväll kommer denna sexåring duga en bra bit upp i klasserna. Ikväll ser motståndet något enklare ut och löser det sig bara från start med innerspåret på tillägg är segerchansen hög.

8 Black And Quick är en fyraåring med bra kapacitet, under fjolåret kvalade man bland annat in till Kriteriet och är den som sticker ut kapacitetsmässigt ihop med min tipsetta. Ikväll är det årsdebut och från stallet tror man det kan behövas lopp i kroppen vilket gör att jag inte kan gå på honom fullt ut. Men han är ett givet streck på kupongen trots allt.

Skrällen är 10 Nebbiolo som ikväll är helt bortglömd av spelarkolektivet. Detta är en åttaåring som sällan gör dåliga lopp. I den senaste starten står det galopp i programmet, men för er som kollar loppet så sitter man som fastlåst med gott om krafter kvar när galoppen kommer och det är en framskjuten placering som försvinner. Ikväll har man ett spännande springspår och prickar kusken Elina Rodionovskaya starten kommer man kunna få en fin position och med de rätta ryggarna längs vägen skulle detta kunna bli en riktig kioskvältare i omgången till 1%. Jag streckar.

Min Vinnare: 4 Bill Gates
Spets efter 500m: 2 Ange Jas
Skrällen: 10 Nebbiolo
Ranking: A 4,8,10 B 2,7,5,3,12,11 C 6,1,14,9,13

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Rocky Tilly är en kapabel sjuåring som inte var på topp in de senaste starterna och har därför fått ett välbehövligt tävlingsuppehåll inför kvällens start. Nu har man kunnat träna på hemma på gården och har Rocky Tilly sett alla sina stallkamrater som är i toppform i träningen och hängt på dem är jag inte orolig för avsaknaden av lopp. Hela stallet hos Team Westholm går som tåget för dagen. Dessutom har man motståndsmässigt slagit betydligt bättre hästar än vad man möter ikväll och är bara formen någorlunda okej ska han ha bra chans att spurta ner dem samtliga här.

2 Opalis är ett åttaårigt sto som inte är helt att lita på, vilket man genom att se resultatraden förstår. Men när han går felfritt har han visat sig tidigare duga bra emot kvällens motstånd. Ikväll har man dessutom fått ett perfekt utgångsläge och är den tidiga ledaren av loppet felfri. Håller man sig bara till rätt gångart hela vägen är segerchans hög.

Vill även nämna 10 Alorac Mathbell som i den senaste starten såg formstark ut. Han besitter en vass avslutning och ska dessutom utrustas med amerikansk vagn till dagens start. Han är skrällen i loppet för mig.

Min Vinnare: 9 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 2 Opalis
Skrällen: 10 Alorac Mathbell
Ranking: A 9,2 B 10,6,11,4,12,5 C 8,1,7,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto