DD Tips Romme 14/11

Publicerad på 14 Nov 2020 - 13:02

DrTrav

DrTrav

14 Nov 2020 - 13:02

DD Tips Romme Lördag 14/11.

DD1: 1,2,3
DD2: 5,1

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
3 Oxidizer har varit ett utropstecken hos framgångsrike David Persson, som också tränar Vagabond Bi. Senast vann han enkelt utan att behöva vara tom i mål. För två löste man uppgiften från bricka tolv på Åby, kommer till dagens start med tre raka segrar i bagaget. Även om konkurrenterna är tuffare på V75 blir han att räkna med från ett passande utgångsläge. Från tränarhåll hyllar man Oxidizer något enormt, och man tycker detta ska vara en bra chans i loppet. Anmäld barfota, fasta tussar, cant´ see back på insidan och vanlig vagn.

1 Gardner Shaw var för fyra starter sedan ute i ett uttagningslopp till derbyt där han via en blixtsnabb avslutning gick över i passgång och galopperade på upploppet. Efter den starten blev det två raka segrar innan senaste starten när man inte orkade från ledningen. Då var förklaringen att Gardner Shaw var svullen i halsen, åtgärdad efter det och ska enligt rapporter vara pigg och löpsugen hemma i träningen. Jörgens Westholms säger själv att detta är bästa chansen i omgången. Man meddelar också att lyckas Gardner Shaw svara upp innerspåret ska han köras där.

2 Dream Creation gick med full fart över mål i lördags. Första gången med så här pass täta starter men enligt tränaren Svante Ericsson så är Dream Creation pigg och fin hemma i träning. Man är dessutom optimistiska och tror stenhårt på sin springare i dagens lopp. Anmäld barfota, öppet huvudlag och hybridvagn.

6 Gazoline Mearas är skrällen i loppet som skulle kunna häxa för de betrodda. Man är kvick iväg från start och vunnit fem av sex lopp från ledningen. Senast gick man 12,6 sista varvet bakom Royce Rolls. Idag blir det dessutom nytt huvudlag, Anmäld barfota, vanlig vagn och halvstängt huvudlag.

Min Vinnare: 3 Oxidizer
Spets efter 500m: 3 Oxidizer
Skrällen: 6 Gazoline Mearas
Ranking: A 3,2 B 1,6,,9,8,5,12 C 4,7,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Van Gogh Z.S, formen ser ut att vara på gång för denna sexåring. Har nu fått två lopp i kroppen efter lite vila. Vann comebacken enkelt och senast på V75 fick han en tuff inledning i tredjespår för att sedan landa utvändigt ledaren. Då hade man spår tolv och idag är utgångsläget betydligt bättre. Jag ser honom som spetsfavorit från detta utgångsläge och ska ses med goda segerchanser i dagens start. Från tränarhåll meddelar man att 5 Van Gogh Z.S. känns väldigt fin hemma i träning inför dagens start. 

1 Global Winner startade så sent som in lördags, stod då för en kort galopp men reparerade det på ett bra sätt och slutade tillslut trea i loppet. Formen är på topp för dagen. Innerspåret kan bli till en fälla men kommer han bara till i loppet är han med och krigar om segern här.

4 Västerbo Highscore har bra form och spurtade bra senast, har gått 1.12-tider på distansen. Från stallet meddelar man att detta kan vara en outsider, och ska med vid gardering. Anmäld barfota runt om, open eye-huvudlag och hybridvagn.

2 Global Tailwind har gjort två bra prestationer efter uppehåll. Till dagens start kommer dessutom Örjan Kihlström att sitta i vagnen för första gången, vilket såklart är intressant.

Min Vinnare: 5 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 5 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 1 Global Winner
Ranking: A 5 B 1,7,4,3,12,8,11,2 C 9,10,6

Lycka till med spelet

/Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto