DD Tips Romme 17/3

Publicerad på 17 Mar 2023 - 11:53

DrTrav

DrTrav

17 Mar 2023 - 11:53

DD Tips Romme 17/3

DD1: 4 Kit Crown
DD2: 3,4,6,7,8,10

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här kommer kvällens andra spik, 4 Kit Crown. Han kommer med imponerande fem raka segrar och är fortsatt obesegrad i regi Öystein Tjomslands. Samtliga segrar är tagna från ledningen. Kit Crown öppnar snabbt och har spetsat både från innerspår som från bricka sju bakom bilen. Från ett bra utgångsläge ikväll är Kit Crown pånytt den troliga ledaren av loppet och i den positionen är sen segerchansen dog. Det är dessutom anmält barfota runt om ikväll vilket ses som ett plus. Jag spikar.

Motbud
2 Denali Doc har nu fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och näst senast gjorde hon det bra som tvåa trots dödens sista 1000m. Senast vann hon på rejält sätt men denna gången fick Denali Doc göra jobbet i dödens hela loppet. Denali Doc är alltså en rejäl sort som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Utgångsläget är bra och hon ska ses som främsta motbudet till min spik.

Vid gardering vill jag nämna 7 Bottnas Intense och 8 Young Mistress som båda kommer från fina prestationer. Utgångslägena ikväll är dock inte optimala men skulle det bli körning mellan de två ovan nämnda kommer loppet öppna upp sig och då vill jag lyfta fram dessa skrällar.

Min Vinnare: 4 Kit Crown
Spets efter 500m: 4 Kit Crown
Skrällen: 7 Bottnas Intense & 8 Young Mistress
Ranking: A 4 B 2,7,8,3,1,10,6 C 9,5,12,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Min ide i loppet är 4 Fortune Mearas som kommer med formen på topp efter flera fina insatser. Han står onekligen påtur för seger nu och senast avslutade han bra i gulddivisionen som vanns av Four Guys Dream. Fortune Mearas är kvick i benen och jag är inne på att Jimmy H Andersson skulle kunna sända honom hela vägen till spets ikväll och väl i den positionen kommer Fortune Mearas sen bli svårslagen. 7% är tilltalande och jag varnar.

10 Hazard Boko är en individ som besitter högt kunnande för klassen men som kommer med en svårbedömd form med tanke på att det ikväll handlar om comeback efter lite vila. Utgångsläget är däremot passande då Hazard Boko kommer ha rygg på Fortune Mearas från start och sannolikt kommer få ett passande smygläge. Får han sen spara speeden in på upploppet kommer Hazard Boko kunna flyga snabbt över upploppet ikväll.

Nämner även 7 Xanthis Coktail som håller bra form för dagen och är van att möta tufft motstånd. Utgångsläget är däremot lite chansartat men skulle det lösa sig på bra sätt kommer Xanthis Coktail med sin fart och form vara med långt framme när loppet ska avgöras.

Min Vinnare: 4 Fortune Mearas
Spets efter 500m: 4 Fortune Mearas
Skrällen:
Ranking: A 4,10,7 B 3,6,9,1,11 C 2,9,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto