DD Tips Romme 18/12

Publicerad på 18 Dec 2020 - 11:52

DrTrav

DrTrav

18 Dec 2020 - 11:52

DD Tips Romme Fredag 18/12.

DD1: 3,6,10
DD2: 2,3,5

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Västerbo Highscore har radat upp flera fina prestationer den senaste tiden. I senaste starten var man ute på V75 och sköt till bra som fyra efter sen lucka. För två starter sedan gick man 11,1 sista varvet ute i spåren och gick i mål som trea i hård konkurrens. Ikväll är motståndet enklare på förhand, dock har man ett bakspår som man måste hantera. Men löser det sig bara hyggligt från spår 10 har man en bra uppgift och en hög segerchans. Förstahäst.

6 Fonda Boko kommer med två raka segrar med sig bagage till dagens start. I den senaste starten vann man mycket enkelt och formen hos denna åttaåring är på topp för dagen. Fonda Boko är kvick iväg från start men frågan är om man tar sig förbi invändiga 5 Hector Bok? Lyckas man trycka sig till ledningen ikväll är såklart mycket vunnet men ledningen är heller inget måste för att vinna loppet. Fonda Boko besitter även en vass avslutning om han får spara speeden. Tidig på systemet.

Skrällen för mig är 3 Busy Doin’ Nothing, han är en sexåring som ofta står för bra prestationer. I den senaste starten gick man bra bakom Electrical Storm och höll till fjärdeplatsen. Ikväll har man ett bra utgångsläge, och hittar man ner i en vettig rygg så kommer Busy Doin’ Nothing kunna avsluta vasst. Formen är uppåt och till endast 2% är detta en given skräll för mig i omgången.

Vill även nämna att 5 Hector Bokogör ikväll sin andra start för Sybille Tinter och skulle man hålla upp ledningen är man med i segerstriden här även om jag avstår på Dagens Dubbel.

Min Vinnare: 6 Helluva Am
Spets efter 500m: 6 Helluva Am
Skrällen: 3 Busy Doin’ Nothing
Ranking: A 6 B 4,10,2,3,9,11,8 C 7,12,5

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
2 And Stitch satt fast med allt sparat i den senaste starten, och hon såg dessutom väldigt fin ut inför den starten. Ikväll har man fått ett bra andraspår och är formen lika bra som intrycket senast skvallrade om så kommer kvällens start bli intressant för tränaren Kristofer Jansson. And Stitch är min tidiga ledare och från tränarhåll meddelar man att det är i den positionen hon ska tävla ikväll. 5 Dark Roadster kommer utmana om ledningen, men tror inte man tar sig förbi And Stitch. Från ledningen tror jag sen And Stitch har toppchans. Förstahäst.

5 Dark Roadster imponerade i den senaste starten när han från ledningen gick undan från ledningen till en överlägsen seger. Detta är en humör betonad fyraåring som duktiga Oskar J Andersson behöver hålla på rätt humör ikväll. Senaste starten var det jänkarvagn och barfota som gällde, men Dark Roadster har visat tidigare att han tävlar bra med skor på hovarna också. Tidig på systemet.

3 Missing Tooma var senast ute i en Breeders Crown-semifinal och är troligtvis den individ med högst kapacitet i fältet. Missing Tooma har dock varit sjuk efter senaste starten så formen är ett frågetecken inför ikväll. Men om tränaren Pow Mahony försatt Missing Tooma i någorlunda form inför kvällens start kommer hon vara med och göra upp om segern här.

Min Vinnare: 2 And Stitch
Spets efter 500m: 2 And Stitch
Skrällen:
Ranking: A 2 B 5,3,1,6,8 C 4,11,9,7,10,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto