DD Tips Romme 19/2

Publicerad på 19 Feb 2021 - 13:19

DrTrav

DrTrav

19 Feb 2021 - 13:19

DD Tips Romme Fredag 19/2.

DD1: 6 Malkin
DD2: 1,4,14

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m volt
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 6 Malkin. Han var väldigt bra i den senaste starten när han vann på V75 efter en fin lång spurt, han rundade samtliga och visade fin löpskalle sista biten när han vägrade ge sig trots trötta ben. Kapacitet och kunnande duger bra för klassen ikväll även om man står med 20m tillägg i ett kortlopp. Det är en klar fördel att det endast är åtta hästar med i loppet, vilket gör att man snabbt kommer vara ikapp starthästarna och då är jag inne på att Malkins hårdhet kommer avgöra till hans fördel ikväll. Jag Spikar.

Motbud
2 Choco Garline kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då körde man sig till ledningen och avslutade sedan sista 700m på 1,13. Ikväll har man ett bra utgångsläge och siktet är inställt på ledningen igen. Han är min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man främsta motbudet till min spik.

Nämner även 7 Lyx Håleryd som kommer till dagens start med formen på topp. Skulle detta sexåriga sto få smyga med i ryggar under loppet kommer hennes avslutning bita bra. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 6 Malkin
Spets efter 500m: 2 Choco Garline
Skrällen: 5 Gloria Sisu
Ranking: A 6 B 2,7 C 5,4,3,1,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
1 Excalibur Zet är en fyraåring som fortfarande efter nio starter jagar karriärens första seger. Till hans försvar har han varit ute i tuffa sammanhang och ändå stått för bra prestationer. Med årsdebuten avklarad där man slutade trea efter att gått utvändigt om ledaren så ser det upplagt ut för ledningen ikväll. Han är kvick från start och min tidiga ledare av loppet. Nu dessutom med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del till dagens start. Excalibur Zet blir förstahästen i loppet.

4 Kenzoki Boko blir favorit i loppet, han är mer stark än snabb och kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget. Sett till kapacitet ska man trots risken för att få göra jobbet utvändigt om ledaren här ändå ha en vettig segerchans. Givet streck på kupongen.

Skrällen i loppet är 14 Like A Monster, detta är en fyraåring som inte alls fungerat på slutet. Men han visade bra kunnande tidigare i höstas och är van att möta tuffare motstånd. Skulle tränaren Jan Ollas hittat rätt nu och Like A Monster presterar som han gjort tidigare och de två hästarna nämna ovan kör bort sig emot varandra vill jag även betala för Like A Monster till 6%.

Min Vinnare: 1 Excalibur Zet
Spets efter 500m: 1 Excalibur Zet
Skrällen: 14 Like A Monster
Ranking: A 1,4 B 14,7,10,15,6,13 C 12,11,9,5,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto