DD Tips Romme 19/3

Publicerad på 19 Mar 2021 - 12:35

DrTrav

DrTrav

19 Mar 2021 - 12:35

DD Tips Romme Fredag 19/3

DD1: 1,2,8,11
DD2: 7,8,14

12 rader x 20 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
Ett långlopp där styrka och uthållighet kommer ge en framskjuten placering. Något som verkar passa 2 Versace Face som har vunnit hälften av sina sex starter och har dessutom vunnit båda sina starter i år. Vid båda tillfällena har det sett ut att vara krafter kvar i mål och lång distans passa denna fyraåringen bra. Man är den troliga ledaren av loppet ikväll och kommer leda länge. Förstahäst.

1 Bold Knick står på samma volt som Versace Face och har gått bra över lång distans tidigare. Dock så har två av sex starter slutat med galopp. Men går man felfritt här ikväll kommer man få en bra resa och en framskjuten placering är att vänta. Streckas.

PÅ 60m tillägg hittar vi de mer rutinerade sällskapet i fältet, såklart väntas ett tyngre upplägg men blir inte heller förvånad om man löser det under den långa vägen

Lyfter fram 8 Carat du Goutier som inte som bäst för två starter sedan och i den senaste starten galopperade man bort sig tidigt. Men studsar man tillbaka och visar upp den form som fanns tidigare i vintras besitter man styrka för att runda till seger. Streckas.

11 Narold Vox är en tolvåring som trivs över distansen och kommer med form till kvällens start. I den senaste avslutade man vasst på V75 och kommer fälla många över upploppet ikväll. Given skräll på kupongen.

Min Vinnare: 2 Versace Face
Spets efter 500m: 2 Versace Face
Skrällen: 11 Narold Vox
Ranking: A 2,1,8 B 11,7,10,9,5,3 C 12,6,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
7 Gorm blir stor favorit med all rätt, han har sett strålande ut på slutet. För två starter sedan ledde han ett långlopp runt om och slog bland annat Bokli Rapp N.O. och för två starter sedan kördes han till spets efter drygt 500 meter och vann före bland annat Gott Klirr. Nu har han snävt spår i volten, men löser det sig bra från starten är man både snabb och stark och ska ses med bra segerchans.

8 Bokli Rapp N.O. kunde inte gå i närkamp med Gorm i den senaste starten, men fick då ett tufft lopp utvändigt om denne sista två varven och gjorde det ändå bra. Nu är hästen anmäld utan bakskor vilket är ett plus, och med ett annat löpning scenario i kombination med lite strul för favoriten ska man inte nonchaleras ikväll.

Skrällen är 14 Gott Klirr, man mötte favoriten Gorm i den senaste starten, då var det årsdebuten för Gott Klirr och man gjorde det bra som tvåa från rygg ledaren utan att utmana något över om segern. Gott Klirr vann en final i dubbelcupen under 2020 på Gävle och har ett stort kunnande i sig när man presterar på topp. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge men skulle Mats E Djuse lyckas med att hitta den rätta vägen här så finns kunnande för att runda samtliga. Till 4% är man en skräll i omgången jag vill betala för.

Min Vinnare: 7 Gorm
Spets efter 500m: 7 Gorm
Skrällen: 14 Gott Klirr
Ranking: A 7,8,14 B 2,9,4,5 C 12,6,1,10,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto