DD Tips Romme 22/1

Publicerad på 22 Jan 2021 - 10:51

DrTrav

DrTrav

22 Jan 2021 - 10:51

DD Tips Romme Fredag 22/1.

DD1: 9 Estelle Nordique
DD2: 1,2,3,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 9 Estelle Nordique. Han kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. Senast avgjorde säkert via 13,5 sista 800m. För två starter sedan intog man dödspositionen med varvet kvar till mål och man kunde avgöra lätt via 14,0 sista 800. Den längre distansen är ett plus för detta sjuåriga sto. Eftersom man inte är speciellt kvick från start är heller inte utgångsläget så dåligt. Man kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt från start och sen kan kusken Torbjörn Jansson själv välja hur han ska lägga upp loppet. Jag tycker det ska vara toppchans för seger här och jag spikar.

Motbud
7 Bear Victory gör ikväll comeback efter ett längre tävlingsuppehåll. Men denna sexåring besitter hög kapacitet även om formen är svårbedömd inför kvällen. Bear Victory har tidigare presterat bra direkt efter uppehåll och skulle man vara iordning direkt är man ett givet streck för den som garderar min spik.

1 Jaguar Hill har nu fått två lopp i kroppen för Emilia Leo, i båda starterna har det blivit startgalopp för denna åttaåring. För två starter sedan gick man bra efter galoppen och klockades till 14,5 sista 1900m. Skulle man gå iväg från start ikväll är man kvick iväg och skulle kunna sitta i ledningen direkt. Frågan är sen hur Emilia Leo väljer att lägga upp loppet. 

Vill även nämna 4 Lamino som äntligen fått ett bra spår, efter att haft otur i spårlottningen på slutet. Man kommer till dagens start med bra form och stod för en vass avslutning senast. 

Min Vinnare: 9 Estelle Nordique
Spets efter 500m: 1 Jaguar Hill
Skrällen: 4 Lamino
Ranking: A 9 B 7,1,4,6,2,12 C 10,8,11,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
2 D.D.Day Zet är en talangfull femåring som gör årsdebut efter nästan två månaders uppehåll för sin tränare Daniel Redén. Dock har D.D.Day Zet två segrar på de fem starterna man haft mer än 30 dagars tävlingsfrånvaro. Skor på hovarna är heller inget som oroar. Med bara fyra hästar på start räknar jag med att D.D.Day Zet sitter i ledningen efter en bit och därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

Skrällen är 3 Boycott som är en hög kapabel herre efter Maharajah som närmar sig första segern på länge. I den senaste starten lyster man form när man gick en rapp avslutning via 13,4 sista 800m. Visst är det en tuff utmaning att slå D.D.Day Zet men med tanke på intrycket senast och att det förmodligen inte är toppform på favoriten vill jag varna för Boycott som endast är streckad på 7%. Med rätt resa kommer man fälla många med lucka in på upploppet. Pass upp, skräll.

1 I Am Boko fick se sig besegrad från ledningen senast. Men nu med ett fint utgångsläge skulle man kunna hitta positionen i rygg på favoriten som får ledningen. Med lucka kan man avsluta vasst. I Am Boko ska återigen utrustas med rycktussar till kvällens start vilket är intressant.

Nämner även 10 Mahjong som följde med bra i minté senast. Ikväll har man springspår på tillägg och kommer troligtvis hitta ner i en bra position. Med få hästar på startvolten kommer man vara med långt framme ikväll.

Min Vinnare: 2 D.D.Day Zet
Spets efter 500m: 2 D.D.Day Zet
Skrällen: 3 Boycott
Ranking: A 2,3 B 1,10,8,4,7,9,13 C 6,12,5,11

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto