DD Tips Romme 30/7

Publicerad på 30 Jul 2021 - 11:00

DrTrav

DrTrav

30 Jul 2021 - 11:00

DD Tips Romme Fredag 30/7

DD1: 3,5
DD2: 1,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Illfindmywayhome är en häst med högt kunnande, men samtidigt är det en humörs häst som som ibland kan ställa till det lite för sig själv. Men på slutet har han visat fin form, för två starter vann man från ledningen på bra sätt och i den senaste starten var man ute i en V75-final och gick i mål med sparade krafter efter ett snällt upplägg. Precis som vid segern för två starter sedan är det åter Ulf Ohlsson i vagnen igen. Illfindmywayhome är kvick iväg från start och laddas emot ledningen, men oavsett om man kommer dit eller inte ska detta vara en bra segerchans i loppet om Illfindmywayhome håller sitt humör i schack.

Främsta motbudet i loppet är 3 Again Kronos som höjt sig på slutet och kommer med bra form till kvällens start. Han är också kvick iväg från start och skulle Again Kronos lyckas att svara ut tipsettan från start blir han inte helt enkel att plocka ner i ledningen.

Skrällen är 6 Brunello Hall som besitter kapacitet i grunden men behöver höja sig för att kunna utmana de två ovan nämnda.

Min Vinnare: 5 Illfindmywayhome
Spets efter 500m: 5 Illfindmywayhome / 3 Again Kronos
Skrällen: 6 Brunello Hall
Ranking: A 5 B 3,6,4,7,10 C 11,9,8,1,2,12

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
9 Gardner Shaw stå för klassen i gänget ikväll, men har efter tre raka galopper tvingats gå ett kvallopp för att kunna starta här. I kvalet skötte han sig bra och lever bara Gardner Shaw upp till sitt fina kunnande så ska chansen att man rundar samtliga här ikväll vara hög. Men när det strulat så mycket som på slutet för hästen så vill man se han fungera fullt ut innan man kan gå fullt ut på honom igen.

1 Chestnut har likväl en spännande uppgift på start. Han har två lopp i kroppen efter ett långt uppehåll, och vid båda starterna har han avslutat bra. I årsdebuten näst senast avslutade han sista 800m via 1.12. I senaste starten blev det dock galopp, men upphämtningen var bra och Chestnut visade att formkurvan pekar uppåt. Man är den troliga ledaren av loppet och får man fuska bort lite under loppets gång kan man hålla den positionen hela vägen in till mål.

Skrällen är 11 My Dream Art som besitter hög kapacitet och har nu fått två lopp i kroppen. Han trivs över den längre distansen och klaffar det bara någorlunda längs vägen ikväll är denna sjuåringen med och utmanar om segern. Endast 5%.

Min Vinnare: 9 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 1 Chestnut
Skrällen: 11 My Dream Art
Ranking: A 9,1 B 11,10,5,6,8,7 C 4,12,3,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto