DD Tips Romme 4/4

Publicerad på 4 Apr 2021 - 00:34

DrTrav

DrTrav

4 Apr 2021 - 00:34

DD Tips Romme Söndag 4/4

DD1: 2 Pleasure For Cash
DD2: 3,4,5,6,7,9,10

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
2 Pleasure For Cash var inte optimalt förberedd inför comebacken och årsdebuten i den senaste starten, men trots det vann man med krafter kvar. Nu med lopp i kroppen väljer man även att rycka skorna till dagens start, vilket är positivt. Man är även kvick iväg från start och min tidiga ledare av loppet. Från den passionen kommer man sälja sig dyrt och på förhand hästen att slå. Förstahäst och spik på Dagens Dubbel.

6 Dwayne Zet är en fin femåring som tillhörde kulltoppen under förra säsongen. Dock kvalade man inte in till derbyt efter att tvingats gå i dödens på Power i uttagningsloppet. Nu har man fått två lopp i kroppen, i den senaste starten blev det dock galopp från ett snävt spår i volten men gången innan gjorde man det bra och kunde ohotad bärga segern. Nu är det bilstart och galopp risken är därmed minimal. Är den som i första hand kommer utmana min förstahäst som segern här.

4 Rally Hans kommer med en plus betonad insats från den senaste starten när man avslutade kraftfullt som trea i en silverfinal. Nu är man tillbaka i brons och med ny kusk i form av Björn Goop bildar man tillsammans ett spännande ekipage i loppet. Formen är på topp och Rally Hans är med och gör upp om segern.

Min Vinnare: 2 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 2 Pleasure For Cash
Skrällen: 9 Mcgarret
Rankingen A: 2,6,4 B 9,1,5,8,12 C 3,7,11,10

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
9 Who's Who är en hög kapabel sjuåring som vi fick se i några av de största loppen under fjolåret och han tillhör toppskiktet av travhästar i Sverige. Idag är det årsdebut och när det precis som nu gått mer än 30 dagar mellan starterna har han bara en seger på fyra starter. Men från bricka nio kommer man kunna smyga med bra från start och sitta i ett andraspår direkt. Skulle sen konkurrenterna köra aningen för tufft mot varandra kommer Who's Whos avslutning bita bra. Det blir även amerikansk vagn och barfota runt om direkt i comebacken vilket är positivt och skvallrar om att man kommer väl förberedd inför dagens uppgift. Förstahäst.

4 Vagabond Bi är en annan med hög kapacitet och trots att man ska ses som en av de mindre rutinerade hästarna i fältet sett till antalet starter så är man ett tidigt segerbud. Till dagens start har man även fått ett lopp i kroppen och årsdebuten är avklarad. Han är kvick iväg från start och i årsdebuten senast gick man 09,2 sista 700m. Hittar man till ledningen här ikväll med lopp i kroppen kommer man inte bli lätt för övriga konkurrenter att plocka ner. Ett givet streck på kupongen.

Nämner även 7 Selmer I.H. som har formen på topp. I den senaste starten gjorde man det mycket bra efter ett hållit uppe tempot utvändigt om ledaren för att sen gå undan till en enkelt seger. Skulle det bli tempo på loppet gynnas 7 Selmer I.H.som kommer passera många över upploppet.

10 Coin Perdu är en sjuåring som gör blott sin 24:e start ikväll. Coin Perdu har hittills haft en karriär som kantats av skador stoppat honom från att starta kontinuerligt. Men att detta är en talang utöver det vanliga råder det dock inget tvivel om. Ska enligt tränaren vara ett häst för storloppen under säsongen. MAn kommer dessutom med fin form till dagens start, man har två raka segrar i bagaget där båda segrarna tagits på lätta ben i mål. Till bara 11% är man ett spännande streck i omgången.

Min Vinnare: 9 Who's Who
Spets efter 500m: 4 Vagabond Bi
Skrällen: 10 Coin Perdu
Rankingen A: 9,4 B 7,10,5,3,6,1,2 C 12,11,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto