DD Tips Romme 4/6

Publicerad på 4 Jun 2021 - 13:53

DrTrav

DrTrav

4 Jun 2021 - 13:53

DD Tips Romme Fredag 4/6

DD1: 6,10
DD2: 7 Syoss

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  2140m volt
6 Eld Tekno tillhör de bättre fyraåringarna i landet men har ännu inte fått det att stämma fullt ut i loppet. Det är också därför han står billigt inne i ett lopp som detta. Vid de senaste två andraplatserna har man vid båda tillfällena fått ge sig emot stallkamraten 10 Oppgårdsdrängen. Men ikväll står man 20m bättre till gentemot honom vilket är en klar fördel. Övriga konkurrenter i loppet har han tidigare bevisat att han matchar och med ett försprång till stallkamraten ikväll är känslan att en välförtjänt seger är inom räckhåll. Dessutom är det anmält barfota runt om för andra gången i livet vilket är intressant.

10 Oppgårdsdrängen är som jag nämnt ovan stallkamrat med 6 Eld Tekno och har dessutom besegrat honom vid de två senaste starterna. Ikväll står man 20m sämre till vilket gör uppgiften tuffare på förhand. Men med formen på topp och att han står ensam på sitt tillägg gör att man ändå inte kan nonchalera honom ikväll.

Nämner även 3 Mjölner Rönner som inte riktigt levde upp till sin fulla förmåga senast. Men ikväll står man perfekt inne i loppet och har ett bra utgångsläge. Han är den troliga ledaren av loppet och studsar man tillbaka prestationsmässigt jämfört med den senaste starten kommer Mjölner Rönner inte bli enkel att fånga in för tilläggshästarna.

Min Vinnare: 6 Eld Tekno
Spets efter 500m: 3 Mjölner Rönner
Skrällen: 3 Mjölner Rönner
Ranking: A 6,10 B 3,4,5,7,8, C 9,2,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Med 4 Västerbo Lexington struken inför kvällens start så har den avslutande avdelningen öppnat upp sig en hel del.

7 Syoss stod för en fin årsdebut för två starter sedan, då fick han attackera först i tredjespår med 700 kvar men kunde trots detta enkelt spurtade hem en välförtjänt seger. I den senaste starten var man ute på V75, då var man med i en tuff körning från början för att sen hitta ner i rygg på ledaren. Men trots den tuffa inledningen på loppet kunde han avsluta okej som femma. Skulle han hitta en vettig position ikväll från sitt sjunde spår besitter denna åttaåring en vass avslutning. Till endast 19% är detta min förstahäst i loppet och spik på Dagens Dubbel. 

6 Quarcia är ett kapabelt sto som kan en hel del i grunden, men hon kommer tillbaka ikväll från sjukdom vilket gör att formen är svårbedömd. Men vid årsdebuten för två starter sedan gjorde hon det riktigt bra och avslutade sista varvet via 1.12, vilket räckte för seger. Nu är man nedstruken ett hack i banan vilket är positivt. I en öppen avslutning ska Quarcia räknas tidigt.

2 Manuzio Hanover står något hårt inne i loppet men har samtidigt fått ett perfekt utgångsläge. Han håller även fin form för dagen och med en vettig resa är ikväll kommer man vara med där framme när det ska avgöras.

1 Zinco Jet besitter bra kapacitet för loppet men kommer dessvärre bli över från start. Men skulle Jorma Kontio lyckas med att komma iväg okej och hitta en bra position finns både kunnande och speed för att utmana om segern. Anmält med amerikansk vagn ikväll vilket är intressant.

Min Vinnare: 7 Syoss
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Quarcia
Ranking: A 7 B 6,2,1,8,11,9 C 10,3,12,5

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto