DD Tips Romme 6/12

Publicerad på 6 Dec 2020 - 13:25

DrTrav

DrTrav

6 Dec 2020 - 13:25

Dagens Dubbel Romme 6/12

DD-1 12.5
DD-2 4.8.9

6 rader x 40kr =240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
2 Isa kommer från seger från ledningen i ett lopp över kort distans. Man är snabb från start och lär köras till den positionen omgående och såklart chans därifrån. Jag tror hästen är bättre över kort distans och är inte övertygad om att man kommer orka hålla undan den sista biten.

12 Jamaica Boko tror jag är bästa hästen och jag rankar ekipaget överst trots det besvärliga utgångsläget. Man visade ett fint intryck sist när man faktiskt ”vann” loppet även om det inte syns i programmet eftersom man lite onödigt blev diskad för trängning. Man satt då i ledarryggen och avslutade sylvasst och avgjorde med enkelhet. Kommer man bara vettig till så tror jag att man kan vara starkast tillslut här.

5 Mellby Hope blev för trött i sin senaste start och orkade inte hålla ihop travet den sista biten i ett v75-lopp. Man tror från stallet att man har gått framåt med det loppet och kommer vara med och segerstrida här. Det är lättare emot denna gång och trots att man förmodligen får göra jobbet utvändigt ledaren här så tror jag att man kan plocka ner ledaren åtminstone.

Dessa tre hästar höjer sig lite men 8 Lamona Håleryd har höga toppar. Den är väldig ojämn i sina prestationer men en bra dag kan man vinna här. Man är snabb från start och kommer förhoppningsvis hitta en bra position i andraspår och jag blir inte förvånad om man är med på fotot.

Min Vinnare: 12 Jamaica Boko
Spets efter 500m: 2 Isa
Skrällen: 8 Lamona Håleryd
Rankingen A: 12.5.2 B:8.4.9.7 C:11.6.1.3.10

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
9 Galileo Journey kommer med tre raka favoritsegrar och det är klart att det är en bra chans att triumfera här igen. Man blir med stor sannolikhet klar favorit igen och det rensar bra bakom favoriten. Segrarna kommer från den främre träffen och även om man tål att göra jobbet själv så blir man troligen lite mer synad denna gång och jag provar att fälla.

4 Selfie Brodde har haft fina framgångar i monté under 2020 och formen är det säkerligen inget fel på. I sin senaste start gjorde man comeback med sulky i ett v75 lopp. Man slutade oplacerad då men kunde aldrig komma till i loppet då man var fast i andra spår och försökte hitta ut. När man inte lyckades med det fick man smita ner på innerspår men hamnade i en trött rygg och halkade neråt i fältet. Intrycket var dock otroligt fint i skymundan och den här gången kommer man hitta en bättre position och då tror jag att man är med och gör upp om det här. Pass upp!

8 Devs Defintif är inte alls tokig och har matchats tufft. Lite lättare emot denna gång. Vinner inte så ofta men gör alltid bra insatser och farlig att räkna bort även om det måste klaffa lite.

Min Vinnare: 9 Galileo Journey
Spets efter 500m: 2 Freckless
Skrällen: 4 Selfie Brodde
Rankingen: A: 9 B:4.8.2.6.7.3.5.10 C11.12.1

Lycka till med spelet idag!


Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto