DD Tips Romme 7/2

Publicerad på 7 Feb 2021 - 11:50

DrTrav

DrTrav

7 Feb 2021 - 11:50

DD Tips Romme Söndag 7/2.

DD1: 1 In Love Boko
DD2: 4,7,10

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel, 1 In Love Boko. Han kommer till dagens start med formen på topp och detta är en sexåring som har på V75 att göra. I den senaste starten avslutade man sista 800m på 11,6 i spåren. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen. Normalt sätt kommer man inte kunna hålla upp innerspåret från start, men med skickliga Rikard N Skoglund i vagnen tror jag de tillsammans hittar ut i ett andraspår direkt och lyckas man med det ska segerchansen vara god. Spik för mig trots att spåret kan bli en fälla.

Motbud
5 Opalis höll gjorde det bra för två starter sedan, efter man fått trava utvändigt om ledaren och höll bra till andraplatsen. I den senaste starten var man ute på V75 och det blev galopp som hårt betrodd efter en tight situation. Man är kvick från start och lyckas man komma till ledningen här är man hästen att slå för övriga. Idag ska tränaren Sybille Tinter själv köra vilket måste anses som ett minus då man enbart körde 36-lopp under fjolåret. Givet streck vid gardering men jag väljer att spika emot.

8 Hector Boko har kapacitet så att det räcker och blir över för sin nuvarande klass. Men ikväll har man fått ett tufft utgångsläge med bricka åtta. För tre starter sedan vann man på bra sätt via tufft tempo från ledningen. Idag är det första gången Carl Johan Jepson ska köra vilket är intressant. Läget sätter såklart ner chanserna.

Min Vinnare: 1 In Love Boko
Spets efter 500m: 5 Opalis 5 Opalis
Skrällen:8 Hector Boko
Ranking: A 1 B 5,8,4,11,2 C 10,9,3,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
4 Fleur Mearas är ett starkt och rejält sto som stod för en imponerande insats senast när man manglade favoriten Ingesson från dödens och man var den moraliska vinnaren i loppet även om man inte kunde stå emot en smygkörd konkurrent sista biten. För två starter sedan blev man störd i sista sväng men kunde ändå avsluta vasst till en fin andraplats, via 1,14 sista 800m. Med formen på topp har man högst segerchans i min bok och blir därför förstahäst.

Vill nämna 10 La Mauresque som tränaren Jörgen Westholm låter optimistisk kring. Han meddelar att formen är fin och att man haft en del otur i loppen på slutet. Till dagens start ska man lättas i balansen och man meddelar från stallet att man ska streckas tidigt i dagens lopp. Skräll.

7 Pappajonnys Ilse avslutade fjolåret med att starta på V75 i ett flertal starter. Idag gör man årsdebut det är även debut för tränaren Mikael Eriksson i vagnen bakom Pappajonnys Ilse. Men lever man upp till sitt kunnande och min förstahäst skulle ha en sämre dag är man ett givet segerbud trots årsdebuten.

Min Vinnare: 4 Fleur Mearas
Spets efter 500m: 4 Fleur Mearas
Skrällen: 10 La Mauresque
Ranking: A 4 B 10,7,9,3,11,6 C 12,1,2

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto