DD Tips Romme 7/8

Publicerad på 6 Aug 2021 - 13:08

DrTrav

DrTrav

6 Aug 2021 - 13:08

DD Tips Romme Lördag 7/8

DD1: 3,7,9,10
DD2: 2,11

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
10 Cyber Lane är en häst med höga toppar, han var bland annat tvåa bakom Who´s Who i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten och har under året redan inkasserat 1.5 miljoner kronor. Under Elitloppet var han inte som bäst men vann comebacken för två starter sedan och visade då att formen är på topp. Han har inte startat i Voltstart sedan 2016 men detta är en förnuftig häst som inte ska ha några problem med startmomentet. Distansen är inga problem och sitter man bara någorlunda till inför slutvarvet kommer man bli tuff att stå emot för övriga. Förstahäst.

9 Missle Hill är en annan häst med skyhög kapacitet. Idag är det debut i voltstart men enligt stallet ska det inte vara några problem. Det är även debut över distansen, vilket gör Missle Hill något svår att sätta in i loppet. Men med en normal prestation är man med och gör upp om segern idag.

Nämner även 3 J.J. Stitch som har vunnit fyra av fem lopp i år och är den troliga ledaren av loppet. Kommer leda länge idag igen, men med endast elva hästar med i loppet så sitter tilläggshästarna bra på det. Men J.J. Stitch ska ändå inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 10 Cyber Lane
Spets efter 500m: 3 J.J. Stitch
Skrällen: 9 Missle Hill
Ranking: A 10 B 9,3,7,8,6 C 11,2,4,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Frodo S. kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten, då vann man på bra sätt från ledningen. Frodo S. är kvick iväg från start och ses som den troliga ledaren av loppet på förhand. I ledningen har det blivit fem segrar på sex försök på Svensk mark. Men denna femåring har även visat att han kan vinna lopp från andra positioner också. Så oavsett om det blir ledningen eller inte ska Frodo S. ses med bra segerchans i den avslutande avdelningen.

11 Kate Baldwin har idag fått ett tufft utgångsläge men detta är en tjej som besitter hög kapacitet och ska trots bricka elva tidigt ses som en segerkandidat. Hon har vid flertalet gånger stått för ruggiga prestationer. Örjan Kihlström sitter i vagnen för första gången vilket är intressant. Dessutom ska Kate Baldwin tävla med norskt huvudlag för första gången i tränarens Sybille Tinters regi vilket är mycket intressant. Givet streck på systemet.

Nämner även 5 Cash Cowboy därbakom, han har vunnit på V75 tidigare i år och är den som kommer utmana Frodo S. från start. Även om han inte är beroende av ledningar ökar så klart segerchansen om han lyckas ta sig till spets. För den som vill gardera på i den avslutande avdelningen är detta ett giet streck.

4 Axel Ruda har nu fått ett lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll. Denna fyraåring kommer säkert gå framåt en del med det loppet innanför västen. Dessutom är det anmält barfota runt om till dagens start. Har tränaren Pär Ländin prickat formen rätt är detta en skräll som kan vara värd att betala för.

Min Vinnare: 2 Frodo S.
Spets efter 500m: 2 Frodo S. / 5 Cash Cowboy
Skrällen: 11 Kate Baldwin
Ranking: A 2,11 B 5,4,7,6,12,10,3 C 1,8,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto