DD Tips Romme 8/1

Publicerad på 8 Jan 2021 - 11:32

DrTrav

DrTrav

8 Jan 2021 - 11:32

DD Tips Romme Fredag 8/1.

DD1: 2,3,10
DD2: 6,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640 auto
2 Self Taught Beauty är ett femårigt sto med bra kapacitet vilket hon visat upp hemma i Finland. Man har haft problem i voltstart när man besökt Sverige tidigare och galopperat i startmomentet i de två senaste starterna. Men ikväll är det bilstart och då har hon fungerat betydligt bättre, man är kvick iväg från start och jag är inne på att man tar hand om ledningen i kvällens start. Hittar man till ledningen här är man hästen att slå. Erik Adielsson sitter återigen upp i vagnen och han borde ha bra koll på vad han har att åka med då han även kört Self Taught Beauty i de två senaste starterna.

3 Solöns Allica är en spännande fyraåring som började karriären med två raka segrar. Ikväll återkommer man efter nästan fyra månaders tävlingsuppehåll vilket gör hästen svårbedömd formmässigt. Men man är kvick iväg från start men frågan är om man kommer förbi min förstahöst som är invändigt om Solöns Allica, det är tveksamt. Jorma Kontio sitter upp i vagnen och de har en seger på lika många starter tillsammans tidigare. Är man iordning direkt i comebacken kommer man utmana om segern.

Skrällen i loppet är 10 My Andovra som har visat att formen är på topp, en seger och en andraplats på de två senaste starterna är facit. I den senaste starten avslutade man sista 700m via 13,7. Skulle man få smyga med här och de två förhandsfavoriterna kör lite mot varandra kommer My Andovra ha en vass pollett kvar tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 2 Self Taught Beauty
Spets efter 500m: 2 Self Taught Beauty
Skrällen: 10 My Andovra
Ranking: A 2,3 B 10,11,5,6,1,9,8 C 4,12,7

Dagens Dubbel 2 - 1640 auto
6 Knifetown Hall var i den senaste starten ute i en klass II-final på Solvalla, man stod då för en bra avslutning men kunde inte rå på vinnaren Morotai Degato och blev fyra i mål.Klockan stannade på 10,8 sista 800m. Denna femåring tränas av Jörgen Westholm och kommer köras ikväll av Rikard N Skoglund. Formen är uppåt och Knifetown Hall är okej från start. Hittar bara Rikard N Skoglund en vettig position ska det vara en bra segerchans ikväll.

Skrällen i loppet är 11 Glide Devie, denna sexåring står alltid för jämna och fina prestationer. Nu på slutet har även formen varit mycket bra och då har även resultaten också kommit. Glide Devie har slutat topp-3 i de fyra senaste starterna och i den senaste starten var man helt överlägsen och vann med halva upploppet. Ikväll har man spår elva över kort distans vilket såklart inte är optimalt men skulle Oskar J Andersson som är en skicklig kusk hitta de rätta ryggarna och spara speeden till upploppet så kommer man kunna blanda sig i segerstriden här. Till endast 9% är men intressant.

Min Vinnare: 6 Knifetown Hal
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Glide Devie
Ranking: A 6,11 B 3,5,1,4,9,2,12 C 8,10,7

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto