DD Tips Romme Fredag 12/6

Publicerad på 12 Jun 2020 - 15:01

DrTrav

DrTrav

12 Jun 2020 - 15:01

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Romme. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Romme Fredag 12/6
DD1: 8,14
DD2: 4,5,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 3140 m Voltstart
8 Master Blaster travade i ledningen men fick ge sig mot Van Gogh Z.S. kort före mål för tre starter sedan. Efter det så har det blivit två raka galoppmisslyckanden. Han är inte att lita på men kan Fredrik B Larsson hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan hålla ihop aktionen så tror jag han är med i segerstriden här.

14 Sir Henry P.Hill hade två raka segrar inför den senaste starten. Då startade han i Harper Hanovers lopp och gjorde det bra mot tufft motstånd. Inte lika hårt motstånd den här gången. Han tål att göra en hel del av grovjobbet på egen hand så han ska räknas tidigt här.

7 Exaudio Vici har tagit 11 vinster på 22 starter. Han gick en stark avslutning som tvåa bakom Cobbys Nana näst senast. Gången efter det så fick han göra jobbet i dödens och höll klart godkänt även om det bara blev en femteplats bakom Enriko Ha. Kan Jorma Kontio servera honom ett passande lopp så kan han utmana om en framskjuten placering här.

9 Indy D. hade två raka segrar inför den senaste starten. Han kördes då väldigt passivt men avslutningen var sedan av bästa märke fast åt Elmo Ice som vann det loppet fanns inget att göra. Med en offensivare styrning nu så kan det vara läge för en seger.

1 Bikila var en skrällvinnare från ledningen senast. Tuffare motstånd nu så det kan bli svårare att hålla undan till seger även om Marcus Hultman säkerligen provar i ledningen så länge lampan lyser.

15 Perfect Dynamite glänste vid segern på Solvalla näst senast. 60 meters tillägg här är inte det roligaste fast det är lång distans så mycket kan hända på vägen och med lite klaff så är han inte borta.

Ranking DD-1: A 8,14 B 7,9,1,15,3,4 C 11,12,13,10,2,5,6

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
8 Volare Gar kommer från en färsk seger. Han kom då med en stark avslutning och tog ner den ledande Zodiac Dany Grif till seger. Iskallt läge här så det finns risk att han hamnar illa till men med lite klaff så är han vass den sista biten så han ska ändå räknas tidigt.

4 Opalis kommer med formen på topp. Hon levererade en stark insats från dödens vid vinsten senast. Det finns risk att hon får göra jobbet själv den här gången också men så bra som hon har varit så tror jag hon klarar av det.

5 In Line Tooma vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Efter det räckte han inte till mot Jefferson Dotcom i Speedrace. Kort distans är passande och han gäller som spetsbudet här så får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka hela vägen.

9 Quarcia var duktig vid seger från dödens näst senast. Sämre gången efter det från samma position. Kan hon få gå med i ryggar den här gången så kan hon bli farlig den sista biten.

3 In Love Boko gjorde det bra vid vinsten i ett lite billigare gäng senast. Trevligt läge så får han ett passande lopp så kan han duga även här.

1 D'Laina visade inget extra i comebacken senast. Hon är kraftigt kuskförstärkt med Örjan Kihlström nu och med lopp i kroppen så kan hon vara bättre. Från det här läget så kan hon få en fin smygare och skulle en lucka uppenbara sig så kan hon ställa till med en överraskning.

2 Aramis Amok vann från ledningen senast. Han har efter det varit struken för en sårskada men har han inte tappat alltför mycket av formen så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Concrete Dee är jämn och säker men han har inte vunnit på ett tag. Får han hjälp med tempot så kan han avsluta loppet bra men det blir nog tufft att ta en seger.

Ranking DD-2: A 8,4,5 B 9,3,1,2,10,6 C 7,11,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto