DD Tips Romme Fredag 20/3

Publicerad på 20 Mar 2020 - 14:00

DrTrav

DrTrav

20 Mar 2020 - 14:00

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Romme och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Romme Fredag 20/3
DD1: 1,2,3,4,5,8
DD2: 9 Radetzky

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 Autostart
4 Höwings Unbeatable gör årsdebut här men Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de återkommer så jag tror på en god insats direkt i comebacken här. Han är kvick iväg så jag tror att siktet är inställt på ledningen här och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till spets så kan det räcka långt här.

8 Pikachu Face kommer med fin form till den här starten. Han avslutade starkt i spåren senast fram till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Up To Me. Trist läge här och det behövs en del klaff men löser det sig med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

1 New Dawn har ingen vidare rad men han kan bättre än så. Trevligt utgångsläge här så med en fin löpning på innerspår här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

5 Patricia Zaz fick ett snällt upplägg i debuten för Jörgen Westholm senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart bättre här så kan hon få en fin resa i den främre träffen så kan hon blanda sig i segerstriden här.

2 Global Thunder har fin form och står på tur för en seger. Senast så avslutade han starkt men fick nöja sig med andraplatsen. Kan han få spara speeden så länge som möjligt så kan det vara läge för en fullträff.

3 Il Mio Hooligan har gjort det bra en längre tid utan att få vinna. Nu är det aviserat barfota runt om och det kan ge en extra växel så då kan han ställa till med en överraskning här.

Ranking DD-1: A 4,8 B 1,5,2,3 C 7,6,10,12,9,11

Dagens Dubbel 2 2140 Autostart
9 Radetzky har tagit fyra segrar på lika många starter i Mattias Djuses regi. Näst senast så plockade han ner den ledande Stonecapes Superb från utvändig position och höll även undan för övriga motståndare till seger. Senast så blev det seger från ledningen. Här tror jag att han avanceras framåt när tillfälle ges och då tror jag han visar sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

13 Fighter Mearas har gott kunnande och har kapacitet för att utmana men han har galopperat i 10 av 16 starter hittills så det är ingen häst jag vill hålla i handen här.

6 Applejack Mile har årsdebuten avklarad och kan vara vassare nu. Han fick då ge sig mot Firebird Scoop som vann på målfoto. Kan ledningen nås här så kan han leda loppet länge men jag tror ändå han får svårt att hålla undan till seger.

7 Christer avslutade bra som tvåa bakom Radetzky senast. Kan han hitta ner i en vettig position här så har han en bra spurt att ta till och skulle de mer betrodda hästarna komma bort så kan han ha vissa möjligheter här.

10 Crazeman höll bra från ledningen i Sverigedebuten näst senast. Gången efter det blev det en tidig galopp men felfri här så kan han bli farlig den sista biten om Jorma Kontio kan få till en bra styrning.

Ranking DD-2: A 9 B 13,6,7,10,4 C 3,8,11,12,5,1,2

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto