DD Tips Romme Fredag 21/2

Publicerad på 21 Feb 2020 - 14:08

DrTrav

DrTrav

21 Feb 2020 - 14:08

Dagens Dubbel spelet avgörs ikväll på Romme och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Romme Fredag 21/2
DD1: 1,11,14
DD2: 4,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2140 m Voltstart
11 Ella Victorystone har som bäst en andraplats efter tolv starter. Hon har varit ute på V75 i de två senaste starterna och har gjort det rätt bra. Senast så blev det en fjärdeplats bakom en överlägsen American Hill. Nu är det inte lika tufft motstånd och här har hon fått springspår på tilläggsvolten och med endast fyra hästar på start så borde hon kunna nå en fin position omgående om Magnus A Djuse kan pricka starten och det löser sig med positionerna så kan hon dyka upp i segerstriden här.

14 Victoria Tilly fick en del press i ledningen innan hon släppte till Frozen Queen och sedan så hängde hon med okej till fjärdeplatsen senast. Dåligt läge nu och det behövs en del klaff men kan hon få en del draghjälp under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten.

1 Livi Opal H.M. gjorde det bra när hon tog karriärens första seger näst senast när hon fick bestämma i ledningen. I den efterföljande starten så slutade det med ett galoppmisslyckande. Felfri nu så tror jag Paw Mahony vill köra i ledningen så länge lampan lyser och skulle hon få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här.

8 Bling Bling har en del anhängare. Hon gjorde comeback i ett sjuhästarsfält senast och travade då i ledningen och fick bestämma fast hon borde ha vunnit det loppet för att få godkänt men hon vek ner sig och blev bara tvåa bakom Fuel Burn. Svårt spår i volten nu men reder hon ut det så kan hon duga en bit mot det här gänget om Juha Siirtonen kan få till en bra styrning.

3 Alonza avslutade okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av Elton Brick senast. Kan Mikael J Andersson ge henne ett bra lopp och om hon kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon ha vissa möjligheter här.

Ranking DD-1: A 11 B 14,1,8,3,15,10,6,5,9 C 12,7,4,2

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
4 Milord ståtar med två raka segrar. Han har då körts fram i dödens efter en bit och har sedan knäckt ledaren och han har även kunnat stå emot övriga ekipage. Sprinterdistans nu är ingen fördel men jag tror att Carl Johan Jepson synar dödens i ett tidigt skede igen och från den positionen så är han stark och kan bli svår att stå emot den sista biten.

5 Charming Soldier är startsnabb och kan han ta sig förbi nummer 2 Power Broline som också är kvick ut så tror jag att Mikael J Andersson som kör hästen vill köra i ledningen och skulle han få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här.

8 New Dawn var ute i ett montélopp senast och fick det inte att stämma då så han försvann med galopp. Dåligt läge nu och det finns risk att han hamnar illa till men om Kim Eriksson som kör hästen kan ramla ner i ett vettigt slagläge så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

6 Yrr kom snett på det senast och enligt Emilia Leo så gick han i mål helt okörd. En mer offensiv styrning är nog att vänta nu och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

2 Power Broline har ett bra läge och han trivs över kort distans och är startsnabb. Så här kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han duga en bit mot det här gänget.

Ranking DD-2: A 4 B 5,8,6,2,3,1 C 11,10,12,9,7 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto