DD Tips Romme Söndag 12/4

Publicerad på 10 Apr 2020 - 17:58

DrTrav

DrTrav

10 Apr 2020 - 17:58

På söndag avgörs Dagens Dubbel spelet på Romme och här nedan följer mitt tips.

DD Tips Romme Söndag 12/4
DD-1: 5 Sorbet
DD-2: 1,2,4,6,12

5 rader x 40 kr = 200 kr 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Sorbet svarade för en strålande årsdebut senast. Han travade då i dödens på den ledande Diamanten men avgjorde väldigt lätt och kom i mål på 09,8 över sprinterdistans. Han kan öppna bra och från ett trevligt utgångsläge här så ska han ses med högst segerchans i loppet.

9 Milliondollarrhyme var väldigt bra när han efter en mycket vass avslutning plockade hem vinsten i SM ifjol. Han kommer väl förberedd inför sin årsdebut nu men det kan nog ändå saknas en del till toppformen men han har en mycket vass avslutning att ta till och kan ändå bli att räkna med här.

12 Makethemark gjorde det bra i årsdebuten senast. Lopp i kroppen nu men utgångsläget här drar ner möjligheterna.

7 Elian Web hade ett uselt läge i guldfinalen senast men han gick rätt bra i skymundan även om det inte räckte till mer än en sjätteplats. Spår långt ut men han är kvick iväg och Jorma Kontio gillar ledningen så det är inte omöjligt att han kan komma till täten och skulle så bli fallet så ökar hans chanser.

10 Milligan's School har gjort sina två senaste starter i Prix d'Amerique och Prix De France och här är det inte lika tufft motstånd. Får han ett passande rygglopp så kan han överraska här.

Ranking DD-1: A 5,9 B 12,7,10,1,2 C 6,4,11,3,8

Dagens Dubbel 2 2640 m Autostart
4 Coogan har tagit två raka segrar efter lång frånvaro. Han kom till spets och vann väldigt lätt senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden igen.

1 Ural har spetsat från innerspåret tidigare så här tror jag Jorma Kontio försöker hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så blir han inte helt lätt att fånga in även om det kan saknas ett lopp i kroppen. I annat fall så kan det bli rygg på ledaren och skulle han då få en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

6 Pascha Tilly är inte så snabb iväg så det finns en risk att han hamnar långt bak i kön men får han lite draghjälp under slutrundan så har han en härlig speed att använda och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Island Life har gjort två starter efter vila. Senast så var han ute mot tuffa guldhästar och gick rätt bra som fyra bakom Cyber Lane som vann det loppet. Inte lika tufft motstånd nu och ett bra spår så kan Robert Bergh få till en bra styrning så kan han bli att räkna med här.

12 Grainfield Aiden har varit bra hela vintern. Senast i finalen så kördes han rätt passivt och hängde mest bara med och slutade oplacerad då. Han är stark och rejäl och tål att göra mycket av grovjobbet på egen hand.

5 Reverend Wine spurtade in till seger näst senast. Gången efter det så hamnade han långt bak men avslutade klart bra till femteplatsen bakom Dom Perignon som vann det loppet.

7 Dom Perignon kommer från en spetsseger. Han är väldigt startsnabb och trivs bra i täten men från ett spår långt ut är det inte säkert att han komma till spets nu men kan han hitta ner i en vettig position så kan han vara med långt framme igen.

Ranking DD-2: A 4,1 B 6,2,12,5,7 C 3,10,9,8,11 

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto