DD Tips Skellefteå Lördag 3/10

Publicerad på 30 Sep 2020 - 17:01

DrTrav

DrTrav

30 Sep 2020 - 17:01

Dagens Dubbel-spelet avgörs i Skellefteå på lördag. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
DD-1: 13 Very Kronos
DD-2: 1,5,6,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Dagens Dubbel 1 3140 m Voltstart
13 Very Kronos har vunnit 17 av karriärens 35 starter. Han vann enkelt näst senast men gången efter det så galopperade han bort sig i början av loppet. Felfri nu så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget trots att han har många hästar till runda.

12 Apollon De Kacy kommer från en färsk seger. Han kom då med en våldsam spurt i vida spår och slog av Selmer I.H. som kopplat greppet till seger kort före mål. Med en liknande avslutning här så fäller han många hästar till slut.

2 Algot Zonett gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i den senaste starten. Får han en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme igen.

1 Enriko Ha kom i mål som fyra i Klass I finalen i lördags som vanns av Viscount. Han kan öppna fort och han kan ta ledningen här och skulle Björn Goop få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka en bit här.

9 Hunkydory Degato var duktig vid vinsten i den senaste starten. Får hon lite draghjälp innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

3 Mellby Fog gjorde första starten sedan julhelgen ifjol senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad. Får han ett passande lopp så kan han ställa till med en överraskning.

Ranking DD-1: A 13 B 12,2,1,9,3,6,14 C 5,8,10,7,11,4

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
1 Rossi Palema har gjort två starter i Thule Jonssons regi. Han vann lätt i debuten och senast så satt han fast med rubbet kvar. Intressant läge här och han kan kliva iväg bra från start. Hittar Mats E Djuse en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

11 Cab Lane var strålande bra när han trummade på till seger från ledningen senast. Nu har han ett helt annat utgångsläge men kan han få lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

5 Fabian B.R. har varit duktig vid tre raka andraplatser i Aleksi Kytöläs regi. Klaffar det med löpningsförloppet nu så har han samlat ihop till en seger.

6 Cargo Door spetsade och släppte och när han sedan fick luckan så avgjorde han mycket enkelt senast. Han är väldigt startsnabb och kommer han till spets så körs han nog i den positionen över den korta distansen.

2 Balotelli Crown klev runt sitt motstånd till seger i den senaste starten. Han fick ett bra läge här men han möter tufft motstånd nu och får han smyga med i det längsta så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

7 In Love Boko kom med en stark avslutning till seger senast. Kan han ramla ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han ha vissa möjligheter att ta en ny seger.

Ranking DD-2: A 1,11 B 5,6,2,7,3,9 C 12,8,10,4

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto