DD Tips Skellefteå Torsdag 7/5

Publicerad på 7 Maj 2020 - 15:01

DrTrav

DrTrav

7 Maj 2020 - 15:01

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Skellefteå och här nedan så följer mitt tips.

DD Tips Skellefteå Torsdag 7/5
DD1: 6 Merritt
DD2: 3,5,6,10,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
6 Merritt satt i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så plockade han ner sitt motstånd till seger senast. Första gången barfota runt om i nuvarande regi tror jag kan ge ytterligare en växel och kan Daniel Wäjersten sitta i ett bra slagläge innan han går till anfall så tror jag han blir svår att stå emot.

7 Redhot Tap Dancer kom med fyra raka segrar inför den senaste starten. Då avslutade han klart bra som fyra i ett V75 lopp som vanns av Van Gogh Z.S. Spår lite väl långt ut här men hamnar han inte alltför illa till så kan han vara med och tampas om segern.

2 NoLimitJimMit felade på den sista bortre långsidan i ledningen näst senast. Gången efter det hade han ett dåligt läge och kom aldrig in i loppet. Bra spår nu och han gillar spets så kostar det inte alltför mycket kraft att nå täten så kan han vara långt framme.

5 Atlas Eagra galopperade senast. Felfri nu så är han snabb iväg och då är det inte omöjligt att ledningen kan nås och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner.

10 Mellby Entre galopperade senast. Innan det misslyckandet så hade han gjort det bra en tid. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han ställa till med en överraskning.

8 Special Major har startat sedan början på mars. Han har tränat bra inför comebacken men det behövs ett par lopp för att hitta formen. Han har han fått ett dåligt spår och normalt är han inget för spelarna meddelar Mika Haapakangas.

Ranking DD-1: A 6 B 7,2,5,10,8,1,4 C 3,9,11,12

Dagens Dubbel 2 2140 m Voltstart
6 Everest De Ginai räckte inte till i Sverigedebuten men det var mot tufft motstånd. Lopp i kroppen nu så en bättre prestation är att vänta här. Han är inte jättesnabb men han har springspår här så kommer Hannu Torvinen som sitter i vagnen ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

10 Zorro Swing har gjort bort sig med två raka galopper. Innan det satt han fast med sparade krafter vid ett par tillfällen. Det har varit autostart på sistone men nu är det voltstart och det är en fördel så kliver han iväg i rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet om Jens Eriksson kan ge honom ett passande lopp.

3 Cobourg Hanover gick i mål med krafter kvar näst senast. Gången efter det gick han bra mot tufft motstånd. Han är snabb iväg ur volten så det kan bli spets här och då kanske man vill köra honom i den positionen nu och då kan det räcka till en seger.

12 Höwings Star har 20 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten. Han är vass om han får ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet.

5 Hagentoy galopperade när han var på väg till ledningen in i första sväng i ett V75 lopp nyligen. Han kan vara ett hot i kampen om ledningen här och når Rikard N Skoglund till täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

11 Going for Gold Zaz tävlade mot eliten i flera starter under fjolåret utan att göra bort sig. Årsdebut nu men med lite klaff så är han inte borta.

7 Rhapsody Ås tog två segrar mot billigt motstånd i april. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han ställa till med en överraskning.

13 Voulez Vous kommer även han ut i årsdebut. Det är en stor och tung häst som brukar behöva några lopp i kroppen för att hitta formen och Ulrika Rehn som tränar hästen ligger rätt lågt.

Ranking DD-2: A 6 B 10,3,12,5,11,7,13,9,8 C 4,1,14,2

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto