DD Tips Solänget Tisdag 19/5

Publicerad på 19 Maj 2020 - 14:59

DrTrav

DrTrav

19 Maj 2020 - 14:59

Ikväll avgörs Dagens Dubbel spelet på Solänget och här nedan så följer mitt tips.

bet365/11/">MISSA INTE att bet365 bet365/11/">nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

DD Tips Solänget Tisdag 19/5
DD1: 7,8,9
DD2: 2 Esprit Sisu

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Dagens Dubbel 1 2640 m Autostart
7 Tangen Haap genrepar inför Elitkampen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han är kvick iväg så här blir det nog tidig ledning och skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan han bli svår att ta ner så han ska räknas tidigt.

8 Smedheim Solan tvingades ut i vida spår men han visade en härlig inställning när han krigade ner sitt motstånd till en knapp seger senast. Löser det sig med positionerna så är han stark till slut.

9 Pydin tog över ledningen ut på slutvarvet senast och såg ut att gå mot segern men han blev avslagen på linjen när Tand Kraft kom med en härlig avslutning så han fick nöja sig med andrapriset då. Han är stark och rejäl och han kan bli att räkna med.

6 Björs Frej gjorde det riktigt bra som trea senast i ett lopp som Månprinsen A.M vann. Distansen vann han SM på i höstas så det är inga problem för honom för han är stark. Magnus A Djuse hoppar upp bakom hästen för första gången nu och kan han få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Järvsöodin gillar också den långa distansen. Kan Ulf Ohlsson servera honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

2 Guli Tor har inte vunnit på ett drygt år. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan han går till anfall så kan han bli farlig den sista biten men att han ska räcka till seger här det tror jag blir tufft.

Ranking DD-1: A 7 B 8,9,6,3,2 C 4,5,1

Dagens Dubbel 2 2140 m Autostart
2 Esprit Sisu har gjort två starter i gulddivisionen i år. Det blev en fjärdeplats bakom Elian Web näst senast och senast så galopperade han bort sig på upploppet i platsstriden bakom Tae Kwon Deo som vann det loppet. Felfri nu så tror jag han vinner det här loppet från dödens om det skulle behövas.

11 Mr Golden Quick fullföljde positivt som tvåa i ett stayerlopp som vanns av From The Mine senast. Tråkigt läge nu men blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning att tillgå.

1 Angle Of Attack var inte som bäst senast men han kan klart bättre. Han är kvick iväg och är loppets spetsfavorit och skulle sedan Jan Norberg som kör hästen få styra och ställa som han vill i täten så kan han leda loppet länge.

5 Queer Fish hade ett dåligt läge så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Next Direction senast. Han har inte vunnit sedan han tog hem Sweden Cup finalen under Elitloppshelgen ifjol. Han är mycket vass om han får ligga på rulle och spara speeden in i det längsta och då kan han bli farlig.

4 Hard Times satt fast i långloppet i Örebro som Electrical Storm vann före Tengil Face senast. Kan Jimmy H Andersson servera honom ett bra lopp så kan han överraska.

9 Antonio Tabac trivdes inte på Rättviks kladdiga bana senast. Tredje starten i Jörgen Westholms regi nu och från ett fint smygläge här så kan han nypa en framskjuten placering.

7 Going For Gold Zaz spurtade vasst och tog en knapp seger i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten så med lite klaff så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Ranking DD-2: A 2 B 11,1,5,4,9,7 C 3,10,12

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto