DD Tips Solvalla 11/12

Publicerad på 11 Dec 2020 - 11:13

DrTrav

DrTrav

11 Dec 2020 - 11:13

DD Tips Solvalla Fredag 11/12.

DD1: 6,7,3
DD2: 1 Blaze Kronos

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
7 Electrical Storm har jag jagat här tidigare, då har man startat på i tuffa lopp på V75 bland annat. Ikväll ser det ut att få vara hans tur. Ett mer passande upplägg med lång distans vilket är ett plus jämfört med senaste starten på V75. Då stod man trots bakspår över kort distans för en positiv insats och gick i mål som fyra. Kvällens tre varv och ett litet startfält kommer göra att Electrical Storm tidigt sitter i en bra position i loppet. Sen är det upp till Mattias Djuse att välja upplägg. Tydlig förstahäst för mig.

6 Västerbo Imtheman har fin form och i den senaste starten gick man bra trots tufft upplägg, fick trava utvändigt om ledaren i 1600m och höll till en tredjeplats. För tre starter sedan mötte man Electrical Storm på V75 och stod då 20m bättre till än ikväll, men kunde då leda loppet från start till mål på ett övertygande sätt. Nu med ett litet fält kommer man troligtvis köras fram tidigt och även ikväll sitta i ledningen efter en bit. Även om man står 20m sämre till jämfört med för tre starter sedan är ledningen kanske det som fäller avgörandet. Plockar med Västerbo Imtheman på systemet.

3 Totte C.D. gav ett formbesked i den senaste starten efter att man lagt upp träningen hemma på gården annorlunda. Kommer vara med långt framme ikväll om presterar en liknande prestation.

Min Vinnare: 7 Electrical Storm
Spets efter 500m: 6 Västerbo Imtheman
Skrällen: 3 Totte C.D.
Ranking: A 7 B 6,3,5,1,9 C 4,8,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
I den avslutande avdelningen hittar vi kvällens spik på Dagens Dubbel. 1 Blaze Kronos, denna treåring kommer med två raka segrar efter en halsoperation som verkligen visat sig fallit väl ut. Båda segrarna är tagna från ledningen, en position jag tror man hittar till även ikväll. När man sen berättar duon som tränar och kör denna fina treåring känns det som att allt faller på plats. Tränar gör Timo Nurmos och kör ikväll gör just nu stekheta Jorma Kontio. Får bara Jorma iväg Blaze Kronos ur volten så är detta en vettig spik i min bok.

Motbud
Värsta motståndarna till min spik är 6 Legendaria Zon och 8 Immersive Workout som också är är två hästar med fin kapacitet men att dem ska slå Blaze Kronos utvändigt känns som övermäktigt.

6 Legendaria Zon har nu gjort fyra starter för Björn Goop och i senaste starten kom första segern för Björn, då körde Carl Johan Jepson henne för första gången. Han sitter även i vagen ikväll. Främsta motbudet till min spik.

8 Immersive Workout kommer till kvällens start med fin form. Segrade i senaste starten trots att hon fick trava i dödens sista varvet. IDag har man ett tråkigt utgångsläge, men skulle det lösa sig härifrån kommer man vara med långt framme även ikväll.

Min Vinnare: 1 Blaze Kronos
Spets efter 500m: 1 Blaze Kronos
Skrällen: 8 Immersive Workout
Ranking: A 1 B 6,8,11,4,9,7 C 10,3,5,12,2

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto