DD Tips Solvalla 11/4

Publicerad på 10 Apr 2021 - 22:55

DrTrav

DrTrav

10 Apr 2021 - 22:55

Dagens Dubbel Solvalla 11/4

DD-1 2 Gazoline Mearas
DD-2 1.2.3.4.6.9.11

7 rader x 40kr = 280kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
2 Gazoline Mearas rycker man skorna på till den här starten vilket är ett klart plus och han ska även testas med bike för första gången. Han kan öppna snabbt och jag tror inte att någon kan ta en längd på honom från start och med intressanta ändringar är det en vettig chans att leda det här loppet från start till mål. DD-spik!

5 Jaguar Hill lättas också rejält i balansen och skulle kanske kunna utmana om ledningen om han har vaknat på rätt sida. Han är inte helt jämn i sina prestationer men har höga toppar och trivs över den korta distansen.

4 Leon Zon har matchats tufft och gjort det klart bra utan att riktigt kunna utmana på allvar. Det känns som ett mer överkomligt motstånd den här gången och han är som bäst med ett lopp på rulle där han får spara på sin speed och han skulle gynnas av ett hårt tempo. 

10 Istanbul Boko har kapacitet för att runda samtliga ekipage men det känns som fel förutsättningar med bakspår över kort distans. Det är dock en topphäst i grund och botten och han har fått en genomkörare efter lång tids frånvaro från tävlingsbanan och intrycket efter galopp senast var bra med tanke på hur länge han hade varit borta.

Min Vinnare: 2 Gazoline Mearas
Spets efter 500m: 2 Gazoline Mearas/5 Jaguar Hill
Skrällen: 5 Jaguar Hill
Rankingen A:2.4.5.10 B: 7.6.1 C: 3.8.9

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Avslutningen känns väldigt öppen och mitt råd är att betala för så många hästar som plånboken tillåter.

2 Sparkling Diamond är hygglig ut från start och med värsta spetskonkurrenten från spår 6 är det min knappa favorit till att sitta i ledningen. Åke Lindblom brukar inte släppa någon över bron och planen lär säkerligen vara att stanna i ledningen från start till mål. Han visade att formen är på plats senast och nu är det anmält barfota för första gången i karriären.

9 Raya D.E är en rejäl häst som har fått två lopp i kroppen nu. Årsdebuten var bra men senast blev han alldeles för het och kunde inte hushålla med krafterna hela loppet. Om han inte är lika hetsig den här gången räcker han normalt långt här.


6 Global At Work spetsade från ett liknande läge senast och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Det är ingen segerstaplare men skulle han lyckas komma till ledningen kan han rinna undan.

11 Almond Paste tror jag är en av de bättre hästarna i loppet och även om läget återigen blev besvärligt så borde formen vara stigande och som bortglömd tycker jag att det är ett roligt drag.

Det är ett öppet lopp där jag gärna hade betalat för dom flesta ekipagen men jag får nöja mig med sju hästar på systemet.

Min Vinnare: 2 Sparkling Diamond
Spets efter 500m: 2 Sparkling Diamond/Global At Work
Skrällen: 11 Almond Paste
Rankingen A: 2.9.6.11 B: 3.4.1 C: 8.7.5.12.10

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto