DD Tips Solvalla 20/8

Publicerad på 20 Aug 2021 - 15:45

DrTrav

DrTrav

20 Aug 2021 - 15:45

DD-tips Solvalla Fredag 20/8
DD-1 2,6
DD-2 1,3,10,11
8 rader x 30kr = 240kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
6 Glamorous Rain blir stor favorit i loppet och det är inte mycket att säga om. Detta är en talang utöver det vanliga. I den senaste starten hamnade man i dålig ryggar och fick för långt fram, avslutningen var bra och klockan stannade på 10,6 sista 800m vilken räckte till en fjärdeplats. Dessförinnan vann man enkelt från dödens för två starter sedan. Nu har Glamorous Rain visserligen inte startat på två månader, men tränaren Daniel Redén vet vad han gör och har forn form på stallet vilket brukar smitta av sig. Här räknar jag med en ny fin insats av Muscle Hil avkomman som bör räcka till seger här.
Dubblar systemet ändå med skrällen 2 Global Countess som gick i mål med lite sparat i E3-finalen för två starter sedan. Hon kan öppna kvickt och är den troliga ledaren från start. Om man väljer att köra i den positionen ska det bli spännande att se. Men ska man ha någon chans att besegra favoriten måste man ge det en chans i ledningen.
Min Vinnare: 6 Glamorous Rain
Spets efter 500: 2 Global Countess / 6 Glamorous Rain
Skrällen: 2 Global Countess
Rankingen: A: 6 B 2,3,7,10 C 5,11,1,8,4,9
Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
3 Final Whistle hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, men fick segersviten bruten senast när Final Whistle fick nöja sig med tredjeplatsen. Han imponerade inte lika mycket som han gjort vid båda segrarna och kanske är det så att hästen trivs bäst när han får vara med i den främre träffen. Ikväll är det läge för ledningen igen och det ska bli spännande att följa Final Whistle denna gången och om han direkt studsar tillbaka och visar fin inställning igen. Han är den troliga ledaren av loppet och ska ses med bra segerchans därifrån.
10 Young Da Vici är en rejäl sjuåring som inte startat på länge. Men han har visat tidigare att han brukar gå bra efter vila och trivs över den längre distansen. Young Da Vici är tuff och rejäl och tål att göra en hel del grovjobb själv. Har tränaren Per Lennartsson försatt sin travare i fin författning inför kvällens uppgift är han tidigt ett segerbud i loppet.
Nämner även 1 Xanthis Daiquiri som visserligen debuterar över tre varv och inte startat på nästan fyra månader. Men detta är häst med bra kapacitet och står perfekt inne i loppet. Tränaren Fredrik B Larsson har säkert sett till att sin häst är redo för lopp och det är anmält barfota runt om, en balans man tagit sina två senaste segrar på. För den som söker skräll ska man inte nonchalera Xanthis Daiquiri.
Min Vinnare: 3 Final Whistle
Spets efter 500: 3 Final Whistle
Skrällen: 1 Xanthis Daiquiri
Rankingen: A: 3,10 B 1,11,9,6,13,8,2 C 4,5,12
Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto