DD Tips Solvalla 23/2

Publicerad på 23 Feb 2021 - 10:52

DrTrav

DrTrav

23 Feb 2021 - 10:52

DD Tips Solvalla Tisdag 23/2.

DD1: 5 Fleet Admiral
DD2: 1,3,4

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
5 Fleet Admiral har ingen rolig resultatrad att skryta med men i de två senaste starterna har det blivit helt fel för denna ändå kapabla sexåring. I den senaste starten fick man back sig loss och avslutade 11,8 sista 700m i skymundan. Jag tror formen är bättre än vad vi kan utläsa och med två lopp i kroppen känns detta som en spelvärd förstahäst. Går man bara iväg från start ska man ha goda segerchanser. Fleet Admiral har vunnit tio av sina 28 starter i livet. Jag tar ställning och spikar på Dagens Dubbel. .

4 Marrakesh är ytterligare en häst som kommer till start med lopp i kroppen och har en hög segerprocent. Spår två på andravolten är troligtvis inte optimalt men kommer man iväg från start ska man vara med och göra upp om segern här. Tidigt streck för den som garderar.

10 Zinco Jet gör ikväll en intressant comeback efter att under fjolåret presterat bra. Till 16% är detta ingen jag vågar lämna utanför kupongen trots det tuffa utgångsläget. Skulle de två ovannämnda komma bort på något sätt är man ett segerbud.

6 Thengill kan behöva loppet i kroppen efter att inte startat på över ett halvår. Men kunnande finns och när man väl börjat gardera plockas denna rutinerade elvaåring med på kupongen. Men jag står över på Dagens Dubbel. 

Vill även nämna att 1 Alex T.H. som reser långt för den här uppgiften och ska räknas in bland skrällarna i loppet som kan smälla till.

Min Vinnare: 5 Fleet Admiral
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Alex T.H
Ranking: A 5,4 B 10,6,1,2 C 7,9,3,8

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
3 Fighter Lady gjorde i den senaste starten debut för sin nye tränare Kevin Gondet efter att tidigare varit i Schweiz och tävlat. Hon visade direkt att hon kommer att duga bra även på Svensk mark, när hon från femte utvändigt avslutade starkt till tredjeplatsen bakom tuffare hästar än vad hon ställs mot tidigare. Ikväll är dessutom motståndet något enklare, och med ett lopp i kroppen bör hennes form vara framflyttad också. Från ett bra utgångsläge är man ett givet segerbud i loppet. Förstahäst.

4 Västerbo Vixen kommer med hyfsad form till dagens start, men utan att riktigt fått det att stämma. Han är den tidiga ledaren av loppet och från den positionen har man fyra segrar på fem försök i Sverige. Dock ska måste man nämna att han är osäker i aktionen och har galopperat i tre av de senaste sex starterna. Som favorit på V64 är det ingen jag vågar lämna ensam på kupongen. Men från ledningen över kort distans är man ändå ett streck jag betalar för.

Skrällen är 1 Jatzy Jazz som var sjuk i den senaste starten, och tränaren Paw Mahony meddelar att man nu tränar på fint hemma på gården igen och dessutom varit och gått ett banjobb inför kvällens start. Paw Mahony meddelar även att läget är bra och att det blir full laddning härifrån. Oavsett om man lyckas hålla upp innerspåret eller inte är man garanterad en fin resa och är till 5% en given skräll att betala för.

Min Vinnare: 3 Fighter Lady
Spets efter 500m: 1 Jatzy Jazz / 4 Västerbo Vixen
Skrällen: 1 Jatzy Jazz
Ranking: A 3 B 4,1,5,11,2,7 C 6,8,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto